Νέα • Pins • Ενημερώσεις

Travel destinations as seen in
Πέμπτη 29
Οικονομικό ταξίδι στη Βενετία
Οικονομικό ταξίδι στη Βενετία

Η Βενετία, η πόλη στολίδι της βόρειας Ιταλίας, αποτελούμενη από περίπου 100 μικρά νησάκια σε μια λιμνοθάλασσα της Αδριατικής, δεν έχει δρόμους παρά μόνο κανάλια και είναι γεμάτη από αναγεννησιακά και γοτθικά παλάτια.

◉ Η Βενετία είναι ένα από τα μέρη στα οποία κάθε άνθρωπος ονειρεύεται να ταξιδέψει και να επισκεφτεί, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, ενώ από την άνοιξη έως και τα τέλη του φθινοπώρου, δέχεται περισσότερους από 60.000 επισκέπτες σε καθημερινή βάση - από ολόκληρο τον κόσμο.

Πώς θα σου βγει αυτό το ταξίδι στην πανέμορφη πόλη της Βενετίας περισσότερο οικονομικό σε διαμονή, φαγητό, ποτό και μετακινήσεις, με την απαραίτητη πολυτέλειά του αλλά δίχως να το πληρώσεις και χρυσό;

| διάβασε περισσότερα |

Δευτέρα 19
Η γενιά των Millennials
Ποια είναι η γενιά των Millennials;
Οι Millennials με τη έλευση του 1980, διαδέχθηκαν επιτυχώς την Generation X και πριν από αυτούς τη γενιά των Baby Boomers ενώ από πολλούς ονομάζονται σήμερα και Generation Y.
Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της γενιάς ανθρώπων και πώς επηρεάζουν τον τρόπο ζωής, τις καθημερινές τους συνήθειες και τις λήψεις των βασικών αποφάσεων τους;
Διάβασε εδώ όσα χρειάζεται να ξέρεις και επιπλέον 4 στρατηγικές μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις που απευθύνονται στους Millennials.
Παρασκευή 16
WhereIsLilyNow? Christie Brinkley - Κρίστι Μπρίνκλεϊ
• 16 Νοεμβρίου 2018
Αθήνα
60+ χρονών η Christie Brinkley;

Όταν ένα supermodel άνω των 60 - σαν τη Christie Brinkley - δίνει συμβουλές ομορφιάς και αντιγήρανσης, όλος ο (ενδιαφερόμενος) κόσμος κάθεται και ακούει με προσοχή. Η Brinkley επισημαίνει ότι χρησιμοποιεί την επιστήμη και τα αποτελέσματά της, στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν το πώς να ζήσει τη ζωή της και πώς θα γεράσει ομορφότερα. Στο σημερινό χάος των αντιγηραντικών «θεραπειών» που δεν υποστηρίζονται απαραίτητα από την επιστήμη, είναι αναζωογονητικό να ακούγονται συμβουλές κατά της γήρανσης, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι καλά τεκμηριωμένες στην επιστήμη.
Σου αφιερώνω λοιπόν εδώ τις αντίστοιχες 5 top συμβουλές αντιγήρανσης της ίδιας της Christie όπως τις αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Forbes.
Αβοκάντο υγεία, ομορφιά και διατροφή Τι μπορεί να κάνει το αβοκάντο στη διατροφή μας, πώς βοηθάει την υγεία αλλά και την ομορφιά μας και πότε πρέπει να το αποφύγουμε;
• περισσότερα


I WANT MORE
and I need all the love