Ταξίδι: Νάξος • Διαμονή Μικρή Βίγλα • Vavoulas

Travel destinations as seen in
✒ Διαμονή:
Μικρή Βίγλα ΝάξουVavoulas Village
Η διαμονή μου: Ιούνιος '18


✍️ Στην πανέμορφη Μικρή Βίγλα της Νάξου θα βρεις πολλά καταλύματα διαμονής με διαφορετικές ανέσεις το καθένα, τα οποία θα σου προσφέρουν και πολύ μεγάλη ποικιλία σε τιμές διανυκτέρευσης.
Η Μικρή Βίγλα στη Νάξο διαθέτει εκτός από την παραλία της Μικρής Βίγλας - Καστρακίου (η οποία θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παραλίες της Νάξου για εμένα και την υπόλοιπη ταξιδιωτική ομάδα του LilyWasHere.gr), πάρα πολλά ξενοδοχεία, δωμάτια, studios διαμονής καθώς και παραδοσιακές ταβέρνες όπου μπορείς να απολαύσεις τις αυθεντικές Ναξιώτικες γεύσεις και συνταγές (δεν είναι τυχαίο που από πολλούς η Νάξος θεωρείται ότι προσφέρει το καλύτερο φαγητό σε όλες τις Κυκλάδες).Vavoulas Village Naxos:
Νάξος Ξενοδοχεία 🏨 •
Vavoulas Village Hotel Μικρή Βίγλα Νάξου LilyWasHere Ιούνιος 2018
Διεύθυνση: 17ο χιλ. Χώρας Νάξου- Μικρής Βίγλας - Καστρακίου, Μικρή Βίγλα,
Τ.Κ.: 843 00 Νάξος
Πληροφορίες: Από τους ευγενέστερους ιδιοκτήτες που έχω γνωρίσει (ο Μανώλης και η οικογένειά του) θα κάνουν τα πάντα για να είναι η διαμονή σου όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Τα δωμάτια είναι καθαρά, ευρύχωρα, διαθέτουν air condition ενώ προσφέρουν θέα στο πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Μικρής Βίγλας.
Ο καλύτερος τρόπος να φτάσεις στα δωμάτια από τη Χώρα, είναι ο περιφερειακός δρόμος Χώρας Ναξου-Καστρακίου (θα σου πει ο Μανώλης πώς ακριβώς σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις) ενώ δίπλα στα δωμάτια θα βρεις την παραδοσιακή ταβέρνα της οικογένειας Vavoulas γνωστή στους καλοφαγάδες και ως Naxian Gastronomy με αυθεντική ναξιώτικη κουζίνα, φαγητά φτιαγμένα με αγάπη από δικά τους προϊόντα και πολύ καλό ντόπιο κρασί.
Τηλέφωνο: 6971 608077 (Μανώλης Βάβουλας)
Online Τιμές: Δες ΕΔΩ τη Booking
Τιμές - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Επικοινώνησε με τον Μανώλη στο 6971 608077 (Μανώλης Βάβουλας), πες του (οπωσδήποτε χρειάζεται να το αναφέρεις προκειμένου να ισχύει) ότι βρήκες τα δωμάτιά του στο LilyWasHere.gr και δες τι καλύτερο θα σου προσφέρει 😍 στα δωμάτια ή στην ταβέρνα και το οποίο θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη διαμονή σου εκεί.✒ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Τα Vavoulas Village είναι μια μικρή τουριστική μονάδα στο 17ο χιλιόμετρο Χώρας Νάξου- Μικρής Βίγλας με πανοραμική θέα στην παραλία και την ευρύτερη περιοχή της Μικρής Βίγλας, χτισμένα με παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και περιτριγυρισμένα από τους κήπους του μικρού ξενοδοχείου.
Τα Vavoulas Village Rooms διαθέτουν ευρύχωρα δωμάτια, πάρκινγκ, wi-fi, air - condition, ψυγειάκι και μικρή απόσταση από τις παραλίες Μικρή Βίγλα - Καστράκι και τη Χώρα της Νάξου. Αν δεν θες να είσαι κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαμονής σου από τα δωμάτια στην παραδοσιακή ταβέρνα Naxian Gastronomy (που βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτά) και πίσω πάλι - γεγονός το οποίο θα μπορούσες να το σκεφτείς καθώς συνδυάζει ιδανικά το "μαμ και νάνι" που όλοι μας επιθυμούμε να γίνεται χωρίς πολύ κόπο μεγάλες αποστάσεις κυρίως κατά τη διάρκεια των διακοπών - θα χρειαστείς οπωσδήποτε αμάξι για να μετακινηθείς αλλού. Αν διαθέτεις είναι όλα ΟΚ!ΑΠΟΣΤΑΣΤΕΙΣ:

Ποιες είναι όμως οι ενδιαφέρουσες αποστάσεις από τα Vavoulas Village και τη γειτονική παραδοσιακή ταβέρνα Naxian Gastronomy με αυθεντικά Ναξιώτικα φαγητά;

Χώρα Νάξου - Vavoulas Village Rooms Μικρή Βίγλα: 14,5 χιλ. (με αυτοκίνητο από περιφερειακό δρόμο Χώρας Νάξου - Μικρής Βίγλας) και 13,5χιλ. από τη Χώρα προς τα δωμάτια αν έρχεσαι παραλιακά (ο δρόμος όμως δεν είναι τόσο καλός όσο ο περιφερειακός)

Παραλία Μικρής Βίγλας - Vavoulas Village: περίπου (αναλόγως από ποιο ύψος της παραλίας ξεκινάς) 2,8 χιλιόμετρα δηλαδή σχεδόν 7 λεπτά με το αμάξι.

Παραλία Κατράκι - Vavoulas Village: περίπου (αναλόγως από ποιο ύψος της παραλίας ξεκινάς) 2,4 χιλιόμετρα δηλαδή σχεδόν 6 λεπτά με το αμάξι.

Παραλία Χαβάη - Vavoulas Village: περίπου 5,5 χιλιόμετρα δηλαδή σχεδόν 12 λεπτά με το αμάξι.

Απείρανθος Νάξου - Vavoulas Village: περίπου 23 χιλιόμετρα δηλαδή σχεδόν 35 λεπτά με το αμάξι (μέσω επαρχιακής οδού Χώρας Νάξου - Απειράνθου).ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ;

Ποιοι είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να προτιμήσεις να κλείσεις διαμονή στα Vavoulas Village στη Μικρή Βίγλα της Νάξου από κάποιο άλλο κατάλυμα/ξενοδοχείο/δωμάτια/studios μπροστά στη θάλασσα στην ίδια περιοχή;

ΤΙΜΗ: Τα Vavoulas Village Rooms σέβονται τον πελάτη και τις ανάγκες του και προσφέρουν πάντα ό,τι καλύτερο σε συνολική τιμή διαμονής κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, κάτι που με δυσκολία βρίσκεις πλέον στα περισσότερα προσφερόμενα ενοικιαζόμενα δωμάτια - ειδικά κοντά στην παραλία (για την ακρίβεια στην παραλία της Μικρής Βίγλας δεν βρίσκεις πλέον φτηνά ή οικονομικά δωμάτια για να κλείσεις διαμονή).

Ειδικές Τιμές - Προσφορές Διαμονής: Επικοινώνησε με τον Μανώλη στο 6971 608077 (Μανώλης Βάβουλας), πες του ότι βρήκες τα δωμάτιά του στο LilyWasHere.gr (οπωσδήποτε χρειάζεται να αναφέρεις το LilyWasHere.gr προκειμένου να ισχύει η προσφορά) και δες τι καλύτερο σου προσφέρει 😍 στα δωμάτια ή στην ταβέρνα κάνοντας έστι ακόμα πιο ευχάριστη τη διαμονή σου εκεί.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος Μανώλης όπως και η οικογένεια του που εργάζονται εκεί (πατέρας, μητέρα, γιαγιά) είναι τόσο καλοί άνθρωποι, τόσο φιλόξενοι και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς - που πραγματικά με αυτή την Ναξιώτικη φιλοξενία θα ενθουσιαστείς, όπως κι εμείς!

ΦΑΓΗΤΟ: Τα Vavoulas Village βρίσκονται πολύ κοντά στη Naxian Gastronomy, μία από τις πιο αυθεντικές ταβέρνες της Νάξου (σημείωσε όμως από πριν ότι κάποια μπελαλίδικα special φαγητά θα χρειαστεί να τα έχεις παραγγείλει με κράτηση από πριν), γεγονός που κάνει τη διαμονή σου πολύ εύκολη καθώς εκεί μπορείς να παραγγείλεις από τον πρώτο καφέ ο πρωί έως και οτιδήποτε άλλο (αργότερα) χρειαστείς.

Νάξος Φαγητό παραδοσιακό - Naxian Gastonomy Vavoulas+Naxian Gastonomy Μικρή Βίγλα


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
από τα Vavoulas Village στη Μικρή Βίγλα:

Παρακάτω σου έχω μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξα κατά τη διάρκεια της διαμονής μου στα Vavoulas Village της Μικρής Βίγλας Νάξου από τα δωμάτια, τη βεράντα με της θέα στην παραλία και στο ηλιοβασίλεμα, καθώς και το γύρω εξωτερικό χώρο:

Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Μικρή Βίγλα διαμονή - Vavoulas Village Νάξος Μικρή Βίγλα διαμονή • Vavoulas Village
Βίντεο
Παραλία Πορί ⎜ Κουφονήσια
You Tube:
Soundtrack ηλιοβασιλέματος
Vavoulas Village • Μικρή Βίγλα Νάξου

( Χρόνος παρακολούθησης: 4.18')

Διακοπές στη Νάξο
Διαμονή στη Νάξο
Φαγητό στη Νάξο
Νάξος: Μικρή Βίγλα
Νάξος: Παραλία Χαβάη
Πορτάρα: Ηλιοβασίλεμα
ΜΙΚΡΗ ΒΙΓΛΑ Διαμονή Νάξος: Νάξος Διαμονή Μικρή Βίγλα

Τα Vavoulas Village στο χάρτη:more popular

• Δημοφιλή Θέματα •
Οικονομικές διακοπές ΕλλάδαΣτείλε μας τη γνώμη σου

wE-mail
more

για τη Νάξο:Hotels

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΑΞΟΥ

Διαμονή στη Νάξο - Ξενοδοχεία, Δωμάτια, ΤιμέςΠληροφορίες διαμονής στη Νάξο και τιμές moreBeaches

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΙΓΛΑ

Παραλία Μικρή Βίγλα ΝάξοςΓνώρισε μία απ' τις καλύτερες παραλίες της Νάξου με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά more


ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΒΑΗ

Χαβάη Παραλία ΝάξοςΥπάρχει και η Χαβάη της Νάξου για όσους ξέρουν από παραλίες στο νησί more


To Do

ΝΑΞΙΑΚΟ ΦΑΓΗΤΟ

Φαγητό Νάξος FoodΝάξος Φαγητό: Το καλύτερο φαγητό της Νάξου - Πού να φας τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και φαγητά όσο θα βρίσκεσαι στο νησί και γιατί more


ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Παραλία Μικρή Βίγλα ΝάξοςΌσο θα βρίσκεσαι διακοπές στο νησί κανόνισε να δεις το μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Πορτάρα της Νάξου moreΓΙΑΤΙ;

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Διακοπές ΝάξοΓια ποιους λόγους να προτιμήσεις τη Νάξο για διακοπές από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων more

Tags: Νάξος Ξενοδοχεία

Eνδιαφέροντα θέματα:Ταξίδια στην Ελλάδα 「• Ταξίδια Ελλάδας •」

Ταξίδια εξωτερικού - Ταξίδι εκτός Ελλάδας 「• Γύρισε τον κόσμο •」
Beauty, Life and Style ❘「• Life✢Style •」❘
e-Shop Ψώνισε έξυπνα ❘「• SHOP •」❘

Tag: Νάξος Διακοπές

Ακολούθησέ με στα social media:Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr