Podcast: Motivational • Τα καλύτερα Podcasts

Travel destinations as seen in

English
Κόλλησες στη ρουτίνα και τη μιζέρια και δεν μπορείς να προχωρήσεις;
5 Κορυφαία Motivational Podcasts για το 2021:
14 Ιανουαρίου 2021


✍ Έχεις κολλήσει στην ρουτίνα και χρειάζεσαι κάποιον να σε ξεκολλήσει - αλλά και κυρίως - να σε πείσει να κάνεις όλες εκείνες τις αλλαγές που θα οδηγήσουν τη ζωή σου προς το καλύτερο;

Τότε διάβασε το παρακάτω:

Η άνοδος των Podcasts αναμένεται να είναι τεράστια το 2021.
Καθώς τα συνεχή lockdown έχουν οδηγήσει ολόκληρα έθνη να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης τους και να τους περπατάνε, αντί να ακούνε μουσική, πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων επιλέγουν να ακούνε podcast.

Τι είναι το Podcast;

O όρος "podcast" είναι παράγωγος του iPod φορητής συσκευής μουσικής της Apple και του broadcast.
Η λειτουργία του έχει ως εξής:
Ο παραγωγός ηχογραφεί τις εκπομπές του και τις ανεβάζει στο Ίντερνετ (συνήθως σε μορφή MP3 ή M4A) - στον διαδικτυακό εξυπηρετητή του ή σε ένα διαδικτυακό αρχείο όπως το Internet Archive - απ' όπου οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν και να το ακούσουν όποτε θέλουν.

Υπάρχουν podcast για οποιοδήποτε σχεδόν θέμα αλλά εκείνα για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα είναι για τα καλύτερα podcasts ενθάρρυνσης ή κινήτρου.


5 Κορυφαία Motivational Podcasts


Είτε αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι έναν λόγο για να δράσεις, είτε ότι σου λείπει η προθυμία να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου, επειδή έχεις κολλήσει σε μια δυσάρεστη κατάσταση που σου συνέβη στο παρελθόν ή σου συμβαίνει ακόμα και τώρα στην περίοδο που όλος ο κόσμος βασανίζεται από την επέλαση του Covid-19, πρέπει να βρεις τοο κουράγιο μέσα σου να προχωρήσεις μπροστά.

Πως θα το καταφέρεις αυτό;

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έχει τις δικές του ανάγκες και σίγουρα χρειάζεται έναν πιο προσωπικό τρόπο προσέγγισης.
γι' αυτό κι εγώ θα σου αναφέρω το top 5 των δικών μου - αγαπημένων motivational podcasts και θα σου δώσω μία συμβουλή:

ΑΚΟΥ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - MOTIVATIONAL PODCASTS!

Σίγουρα υπάρχουν κάποια αξιόλογα ελληνικά podcasts αλλά στην αγγλική γλώσσα υπάρχουν τόσα πολλά και εμπνευσμένα podcasts που ακόμα κι αν δεν είναι η φυσική σου γλώσσα (όπως δεν είναι και η δική μου) αν έχεις κάποια ευχέρεια αξίζει πραγματικά να τα ακούσεις καθώς από εκεί θα βρεις τους καλύτερους στο είδος και τους πιο έμπειρους.

Τα παρακάτω λοιπόν είναι εκείνα τα πόντκαστ που σου προτείνω εάν επιθυμείς και σκοπεύεις πραγματικά να αλλάξεις τη ζωή σου:1. Tony Robbins’ Podcasts

Άκουσε τα podcastsτου Tony εδώ

Πώς θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας;
Ψάχνετε να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο, να αναπτύξετε ισχυρότερες σχέσεις, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή να βελτιώσετε τη σωματική σας υγεία;

Το podcast του Tony Robbins σας δίνει πρόσβαση στις αποδεδειγμένες στρατηγικές επιτυχίας του Tony, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Είτε αναζητάτε πληροφορίες για το πώς να χτίσετε μια μεγαλύτερη επιχείρηση ή να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας, μέσω αυτών των podcast αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις τακτικές που χρησιμοποιεί ο Τόνι στη ζωή του.

Και όπως λέει και ο ίδιος ο Tony, “Κάθε μέρα, μόνος σου αποφασίζεις ποιες σκέψεις και πεποιθήσεις θα αφήσεις να εισβάλλουν στο μυαλό και στη ζωή σου. Οι σκέψεις που θα επιλέξεις θα διαμορφώσουν εάν αισθάνεσαι πλούσιος ή φτωχός, καταραμένος ή ευλογημένος.”


Lily's tips: Έχω ακούσει τον Tony Π Ο Λ Υ στο παρελθόν και εξακολουθώ να το κάνω αρκετά μέχρι και σήμερα. Αυτός ο τύπος είναι καταπληκτικός, γεμάτος θετικότητα και ιδέες που μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν για να αποκτήσεις καλύτερη ποιότητα στη ζωή σου, να κατακτήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να καταφέρεις να έχεις μια πολύ όμορφη ρομαντική σχέση. Είναι σίγουρα ένας από τους αγαπημένους μου podcasters και σου τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.2. The GaryVee Audio Experience

Άκουσε τα GaryVee podcasts εδώ

Ο Gary Vee ή Gary Vaynerchuk ανέκαθεν μιλούσε για το πώς το μέλλον - μετά την εποχή της εικόνας - θα επικεντρώνεται στον ήχο και τη φωνή.
Στο The GaryVee Audio Experience podcast του, θα ακούσεις επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Gary που ονομάζεται #AskGaryVee Show, ένα μείγμα από τις καλύτερες στιγμές του από τη σειρά βίντεο ντοκιμαντέρ του DAILYVEE, βασικές ομιλίες σχετικά με το μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις, συνεντεύξεις, φλέγουσες συνομιλίες και πολλές από τις νέες σκέψεις του που ηχογραφεί σε μια επιτυχημένη ακουστική εμπειρία!

Για να ακούσεις το The GaryVee Audio Experience στο Google Home, πες απλά στα αγγλικά “Ok Google, listen to The GaryVee Audio Experience Podcast.” Το ίδιο κάνεις και στο Amazon, στην Alexa και στα Echo, Show.


Lily's tips:Ειλικρινά έχω ακούσει τόσα πολλά podcasts του Gary Vee που πολλές φορές αισθάνομαι πραγματικά ότι τον γνωρίζω προσωπικά (δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα) και ότι είναι πολύ καλός μου φίλος.
Ξέρεις, ένας απ' αυτούς τους φίλους που όλοι θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας για να μιλήσουμε μαζί του πάνω σε τόσα πολλά και διαφορετικά θέματα ενώ στο τέλος της συνομιλίας θα μας έχει κάνει να αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι και δυνατοί από ποτέ, έτοιμοι για όλα, αλλά κυριώς πρόθυμοι να κάνουμε πραγματικά κάτι που θα αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο, προκειμένου για να γίνουμε η βέλτιστη εκδοχή του εαυτού μας.
3. Oprah’s SuperSoul Conversations

Άκουσε τα podcasts της Oprah εδώ

Αφυπνιστείτε, ανακαλύψτε και συνδεθείτε στο βαθύτερο νόημα του κόσμου γύρω σας με το SuperSoul. Ακούστε την προσωπική επιλογή των συνεντεύξεων της Oprah με ηγετικές μορφές της σκέψης και της διανόησης, επιτυχημένους συγγραφείς με τις καλύτερες πωλήσεις, πνευματικούς καθοδηγητές, καθώς και ειδικούς σε θέματα υγείας και ευεξίας. Όλα σχεδιασμένα για να σας φωτίζουν το δρόμο, να σας καθοδηγούν στις μεγάλες αναζητήσεις της ζωής σας και να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον καλύτερο εαυτό σας.

Lily's tips: Είναι η διάσημη Oprah που σκορπίζει απλόχερα αγάπη, κατανόηση και θετικότητα... Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και παρακινητικές συνεντεύξεις, αλλά θα πρέπει να διορθώσουν τον ήχο τους τελευταία και - ιδανικά - να παίζουν λιγότερες διαφημίσεις. Τολμώ να πω περισσότερα;4. The Tim Ferriss Show

Άκουσε τα Tim Ferriss podcasts

Σε κάθε επεισόδιο του podcast, ο Tim Ferriss φιλοξενεί ηγετικές μορφές παγκόσμιας κλάσης από επιλεγμένους τομείς (επενδύσεις, σπορ, επιχειρήσεις, τέχνη κ.λπ.) για να εξαγάγει τις τακτικές, τα εργαλεία και τις ρουτίνες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καθημερινά.

Αυτές περιλαμβάνουν αγαπημένα βιβλία, πρωινές ρουτίνες, καθημερινή άσκηση, κόλπα διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου και πολλά άλλα.

Το Salon συμπεριέλαβε το podcast στη λίστα των «προτάσεις που θα σας κάνουν να θυμάστε ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο μέρος». Πρόκειται για θετικές τακτικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όχι για "ΠΡΕΠΕΙ" ή άλλα παρόμοια του σε προστακτική μορφή.
Και η αλήθεια είναι ότι το διαδίκτυο έχει ήδη αρκετά από αυτά και κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι για να αντιστρέψει αυτή την τάση.


Lily's tips: Ο Tim Ferriss δεν σταματά ποτέ να σε εκπλήσσει (τουλάχιστον μέχρι τώρα) και έχει πάρει συνέντευξη από τόσες πολλές αλλά ταυτόχρονα επιτυχημένες (με τον δικό τους τρόπο) προσωπικότητες που θα σε βοηθήσουν σίγουρα να βρεις τον δικό σου χαρακτήρα που θα σε εμπνεύσει.
Σίγουρα - προσωπικά - δεν βρίσκω πάντα τόσο ενδιαφέρουσα κάθε συνέντευξη που παίρνει, αλλά είναι ένας καταπληκτικός συνεντεύκτης, μιλώντας μόνο όταν πρέπει να μιλήσει και μόνο για να πει πράγματα που θα βοηθήσουν τον συνεντευξιαζόμενο να χαλαρώσει και την συνομιλία να εξελιχθεί. Και πρέπει να πω ότι το αποτέλεσμα σε αρκετά από τα podcast του είναι πραγματικά εμπνευσμένο.
5. The Mindset Mentor | Rob Dial

Άκουσε τα Rob Dial's podcasts

Μάθετε πώς να ξεπεράσετε τις πεποιθήσεις που σας αυτοπεριορίζουν και σας κρατούν χαμηλά.
Αποκτήστε διορατικότητα και σαφήνεια σχετικά με τον σκοπό και το όραμα της ζωής σας.
Ο Rob Dial θα σας καθοδηγήσει μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σας.
Θα βρείτε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καθημερινές σας δραστηριότητες ακούγοντας το The Mindset & Motivation Podcast κατά τη διάρκεια της οδήγησης, το περπάτημα ή την προπόνησή σας.
Αποστολή της ζωής του είναι να επηρεάσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο ψυχές σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Lily's tips: Λοιπόν, σίγουρα η ψυχή μου είναι μία από τις ένα δισεκατομμύρια ψυχές που στοχεύει να αγγίξει και να επηρεάσει ο Rob. Οφείλω ωστόσο να ομολογήσω ότι άκουσα για πρώτη φορά το Mindset Mentor με τον Rob Dial εντελώς κατά λάθος, ενώ έψαχνα ένα άλλο αγαπημένο μου podcast και από τότε έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μου ομιλητές.
Και Ναι, αρκετά συχνά ακούω τα podcast του αντί μουσικής, όταν βγαίνω μόνη έξω για περπάτημα ή στο δρόμο για τη δουλειά.
Ο τρόπος που μιλάει προσφέρει φρεσκάδα, ο λόγος του ρέει φυσικά και ακούγεται πάντα σαν να είναι τελείως αυθόρμητος - ανεξάρτητα από το πόσες φορές τον έχει κάνει πρόβα (αν τον έχει όντως κάνει πρόβα).
Είναι ο νέος μου (φανταστικός) φίλος και χρειάζομαι τη θετικότητα και παραδέχομαι ότι χρειάζομαι την καθαρότητα του μυαλού αυτού του τύπου στην καθημερινή μου ζωή.
Σημαντικό:

Αν σου άρεσε αυτό το ενημερωτικό άρθρο και θες να βλέπεις συχνότερα νέα κι ενημερώσεις μας γύρω από τη μόδα και το στυλ, το φαγητό, τη διατροφή, την ομορφιά και φυσικά τα ταξίδια (σε Ελλάδα και εξωτερικό) - μη ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στις ενημερώσεις μας και να ακολουθήσεις τη Λίλη (Lily) στα social media.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας!

💋 Φιλιά!Love Always

Lily
(WasHere)


Έχεις άποψη;
Θες να συμμετέχεις;
Στείλε τη γνώμη σου, κριτικές και προτάσεις:Στείλε μας τη γνώμη σου

wE-mailmore style and beauty

• INteresting STORIES •more popular

• δημοφιλή άρθρα •
Tags: Τεχνολογία | Αυτοκίνητο

•moreMOREmore•Follow Lily on social media:


Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr