Μάιος 2021Καλό Πάσχα

WhereIsLilyNow?
• 2 Μαΐου 2021
Ορθόδοξο Πάσχα

Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη, χαρά. Και ξανά ΥΓΕΙΑ.
“Φέτος το Πάσχα είναι αλλιώς” λένε, η αλήθεια όμως είναι ότι και πέρσι αλλιώς ήταν, αλλά είχαμε χιλιάδες λιγότερους νεκρούς, δεν είχαμε εμβόλιο και δεν είχαμε χιλιάδες κόσμου να αγνοούν τις προειδοποιήσεις - νομίζοντας ότι έτσι θα κάνουν την επανάσταση τους προς την όποια κρατική εξουσία - και να πηγαίνουν να εξαπλώσουν την πανδημία στην ελληνική επαρχία. Για εμένα το “κουράστηκα” δεν είναι επιλογή όταν πεθαίνει κόσμος. Το “κουράστηκα” δεν είναι επιλογή ούτε όταν απλά θα βλάψει κάποιον άλλο ακόμα κι αν δεν του δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Δεν θα σταθώ ούτε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Αυτή είναι η δικαιολογία της μετριότητας. Και μετριότητα δεν είμαι. Μην είσαι ούτε εσύ. Γίνε η αλλαγή. Γίνε η ζωή. Μείνε στη ζωή.Απρίλιος 2021Παρασκευή 9
WhereIsLilyNow?
Πούλα διαδικτυακά στην Ελλάδα χωρίς δικό σου eshop
• 9 Απριλίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Ξεκίνα να πουλάς online στην Ελλάδα

Αυτές τις εποχές το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πιο απαραίτητο από ποτέ, στην αύξηση των εσόδων μιας επιχείρησης.Τι συμβαίνει όμως αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα ή τον συνεργάτη που εμπιστεύεσαι προκειμένου να σου φτιάξει ένα καλό και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα;
Σήμερα θα δούμε τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα για να ξεκινήσεις να πουλάς χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να διαθέτεις δικό σoυ e-shop και φυσικά - εν συντομία - θα σου πω τι πιστεύω εγώ.
Επίσης σου έχω δώρο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ κωδικό για να ξεκινήσεις το δικό σου Etsy shop. Σε ενδιαφέρει άμεσα; Δες το σχετικό link - χωρίς να χρονοτριβείς - κάνοντας κλικ εδώ


Πρωταπριλιά

WhereIsLilyNow?
• 1 Απριλίου 2021
Καλό Μήνα!

Θα πω την αλήθεια μου κι ας είναι Πρωταπριλιά:
Πολλές στιγμές μου φαίνεται σαν ψέμα φαίνεται που καταφέραμε και φτάσαμε ως εδώ.
Καλό μας μήνα!
Με υγεία.

April is the kindest month. April gets you out of your head and out working in the garden.
― Marty RubinΜάρτιος 2021Τρίτη 30
WhereIsLilyNow?
Ταξιδιωτικές Προσφορές εισιτηρίων με Olympic και Aegean
• 30 Μαρτίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Ταξιδιωτικές Προσφορές με Olympic και Aegean

Όλοι ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι και ελπίζοντας ότι θα έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε υγιείς εμείς κι όλοι οι κοντινοί μας άνθρωποι, σκεφτόμαστε πού θα μπορούσαμε να πάμε, να κάνουμε δυο μπάνια - πιο ανέμελοι - σε κάποιο ελληνικό νησί πιθανόν ή σε άλλο χερσαίο ελληνικό προορισμό. Βέβαια βασική προϋπόθεση είναι να μας έχουν μείνει και χρήματα αλλά αν είσαι από τους τυχερούς που όλο αυτό το διάστημα μαζεύεις στην τράπεζα γιατί και η δουλειά σου δεν έχει χαθεί και τα έξοδα δεν έχουν με κάποιο τρόπο αυξηθεί, σίγουρα όλο και κάπου θα έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να βρεθείς.Κι έρχονται λοιπόν Aegean και Olympic Air με προσφορά...

Πέμπτη 25
WhereIsLilyNow?
Παρέλαση 25 Μαρτίου 2021
• 25 Μαρτίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821: Προσωπικά είμαι πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα και πρόγονοί μου υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι που όχι μόνο έζησαν τόσο ηρωικά αλλά εξίσου ηρωικά θυσίασαν τη ζωή τους για να μπορούμε - εγώ και εσύ, οι γονείς και τα παιδιά μας και κάθε γενιά εφεξής, να ζήσουμε ελεύθεροι. Η παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, ήταν πολύ εντυπωσιακή - αν δεν την είδες μπορείς να την παρακολουθήσεις εδώ και οι ευχές σας τόσο για τη μέρα όσο και για τη γιορτή μου, πραγματικά με συγκίνησαν. Ωστόσο τη χαρά μου μετριάζει σημαντικά το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι πλέον που πεθαίνουν έξω από τις ΜΕΘ γιατί δεν μπορούν να βρουν μια θέση μέσα κι όσο και αν προσπαθούν τα κανάλια να μας πουν ότι Εντάξει, δεν είναι τόσο σοβαρό, σκέψου ότι θα μπορούσες να ήσουν εσύ ή εγώ ή κάποιος δικός σου αγαπημένος, ο οποίος - αν όταν τη χρειαζόταν είχε ΜΕΘ στη διάθεσή του, θα κατάφερνε να ζήσει και θα γινόταν καλά και όχι άλλο ένα καταγεγραμμένο θύμα της πανδημίας. Χρόνια Πολλά Ελλάδα και συγνώμη. Για τόσους ανθρώπους που θυσιάστηκαν, άξιζες καλύτερα.

Τετάρτη 17
WhereIsLilyNow?
• 17 Μαρτίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Επιτροπή Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Αυτό είναι ένα άρθρο που το σκεφτόμουν τον τελευταίο μήνα ιδιαιτέρως ότι πρέπει να γράψω γιατί πιστεύω κάποιους και κάποιες σας ενδιαφέρει - σίγουρα όχι όλους - αλλά νομίζω μερικοί θα το βρουν χρήσιμο πολύ.
Έτσι αν σκέφτεσαι να περάσεις από την Επιτροπή Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΕΟΠΥΥ, δες εδώ ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις και σε ποια χρονική στιγμή, ποια επίσημα έγραφα θα χρειαστείς, ποιες ιατρικές εξετάσεις θα πρέπει να προσκομίσεις και τόσες άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητο να ξέρεις και θα σε γλυτώσουν από χρόνο και χρήμα αλλά κυρίως από επιπλέον ψυχολογική κόπωση.
Δευτέρα 15
WhereIsLilyNow?
• 15 Μαρτίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Καλά κούλουμα και καλή Σαρακοστή!

Χρόνια Πολλά, Καλή Σαρακοστή, Καλά Κούλουμα και του χρόνου με υγεία!
Μπορεί φέτος - λόγω των αυστηρών μέτρων κατά της πανδημίας του Κορωνοϊού - να μην μπορούμε να τηρήσουμε τις παραδόσεις και τα έθιμα για τα κούλουμα, τουλάχιστον εμείς που βρισκόμαστε στην Αθήνα ή σε άλλες περιοχές με μεγάλο ιικό φορτίο αλλά πιστεύω - όσοι έχουμε την τύχη να είμαστε μαζί με κάποιον άνθρωπο που μπορούμε να τα μοιραστούμε ή την οικογένειά μας - λίγο τον περίδρομο θα τον φάμε ή κάποιο από τα έθιμα της ημέρας που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα, θα τα τηρήσουμε.
Ο χαρταετός δεν είναι πολύ εύκολος για σήμερα - μας τα χαλάει και ο καιρός - αν και προσωπικά ποτέ δεν ήμουν πολύ φίλη οπότε πάω πάσο σε αυτό.
Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε, με όποιους κι αν είστε ή με την καλύτερη παρέα που θα μπορούσατε να έχετε - τον εαυτό σας!

Σάββατο 6
WhereIsLilyNow?
• 6 Μαρτίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα

Οι νάρκισσοι στη ζωή σας

Φαντάζομαι ότι θα έμπαινες σε αυτό το άρθρο για να δεις αν κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον που σε επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό είναι νάρκισσος ή έχει στοιχεία ναρκισσιστικής συμπεριφοράς.
Και δεν εννοώ με την αθώα εικόνα του όμορφου Νάρκισσου που ερωτεύτηκε το είδωλό του στην αντανάκλαση του νερού αλλά με την πολύ αρνητική έννοια της επίδρασης της ναρκισσιστικής συμπεριφοράς που διακατέχεται από την τοξικότητα στις πράξεις της, κάτι που διαβάζουμε και βλέπουμε τελευταία σχεδόν παντού.
Αν θες να καταλάβεις απλά αν ο άνθρωπος για τον οποίο σε ενδιαφέρει να μάθεις, εμφανίζει διαταραχές ναρκισσιστικής συμπεριφοράς, διάβασε παρακάτω...Τρίτη 2
WhereIsLilyNow?
• 2 Μαρτίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα

Πάρε δωρεάν το Canva Pro

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε:
Ακόμα και για όσους γνωρίζουμε από σχεδιαστικά προγράμματα, πόσο μάλλον για κάποιον που έχει πλήρη άγνοια, το Canva έχει αρχίσει και μετατρέπεται σε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους - είτε από έλλειψη χρόνου είτε εμπειρίας - θέλουν να δημιουργήσουν όμορφα ηλεκτρονικά σχέδια τόσο εύκολα και γρήγορα όσο με ένα απλό drag and drop.Δευτέρα 1η
WhereIsLilyNow?
• 1η Μαρτίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα

🌷🌸🌹🌺 Μάρτιος ιτ ις!

"Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!"
Πρέπει να είναι από τις αγαπημένες μου συνδυαστικές ευχές, όλα ξεκινούν μαζί: Ημέρα, εβδομάδα, μήνας, όλα πολλά υποσχόμενα και ελπιδοφόρα ή τουλάχιστον έτσι θέλω να το βλέπω σε κάθε αρχή κι ας μην προκύπτει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Όπως χθες που σκεφτόμουν όλους τους στόχους που είχα βάλει γα την καινούργια χρονιά στις αρχές της (εκτός φυσικά από το να μείνουμε ζωντανοί και υγιείς εγώ και οι αγαπημένοι μου) και συνειδητοποιώντας πως πέρασε ήδη ο Φεβρουάριος και ΔΕΝ βρίσκομαι στον ιδανικότερο δρόμο για τους υπόλοιπους στόχους μου, με έπιασε λίγο ένα άγχος, ένα κάτι τις το οποίο ομολογώ δεν ήταν ό,τι πιο δημιουργικό αλλά σήμερα αποφάσισα να το αλλάξω και να στρωθώ στη υλοποίηση των βραχυπρόθεσμων αλλά και μακροπρόθεσμων μου στόχων με περισσότερη πειθαρχία και συνέπεια.
Είτε λοιπόν βρίσκεσαι στην ίδια φάση - οπότε πιθανόν και να το χρειάζεσαι λίίίγο παραπάνω, είτε όχι, σου εύχομαι ολόψυχα Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Φεβρουάριος 2021Σάββατο 27
WhereIsLilyNow?
Ορός Korres Μαύρη Πεύκη 3D Serum Ανόρθωσης και οι κρέμες Liftactiv Supreme της Vichy
• 27 Φεβρουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Οι κρέμες που χρησιμοποιώ αυτόν τον μήνα

Αύριο είναι τα γενέθλια του κολλητού μου (κανονικά βέβαια είναι στις 29 Φεβρουαρίου οπότε επισήμως μεγαλώνει κάθε τέσσερα χρόνια γι' αυτό και παραμένει παιδί). Σκεπτόμενη λοιπόν ότι «μεγαλώνουμε όλοι πολύ γρήγορα» (εκτός όπως είπαμε από τον κολλητό και τους ομοιο-γενεθλιάζοντές του) και με αφορμή μια τις τρεις τελευταίες ερωτήσεις σας που μου έχετε στείλει για κριτικές από κρέμες που έχω αναφέρει στο παρελθόν, βρήκα καλή ιδέα να σας ενημερώσω για τον νέο συνδυασμό κρεμών και ορών (στην προκειμένη περίπτωση) που χρησιμοποιώ τον τελευταίο (σχεδόν) ένα μήνα.

Δευτέρα 22
WhereIsLilyNow?
• 22 Φεβρουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα

Καλή εβδομάδα!

"Είναι όπως το ποδήλατο, αν το μάθεις δεν το ξεχνάς ποτέ."
Στην Ελλάδα συχνά χρησιμοποιούμε αυτή τη χαρακτηριστική φράση όταν θέλουμε να πούμε για κάτι που άπαξ και το μάθει κάποιος δεν το ξεχνάει ποτέ, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα κάνει να το χρησιμοποιήσει ξανά.
Συμβαίνει άραγε το ίδιο - όπως και με το ποδήλατο - αν μάθεις να πετάς αεροπλάνο; Μπορεί η γνωστική ικανότητα ενός πιλότου να "σκουριάσει" όσο δεν τη χρησιμοποιεί, με αποτέλεσμα να ξεχάσει πώς να πετάει σωστά και με ασφάλεια;

Τρίτη 16
WhereIsLilyNow?
Μισώ το χιόνι
• 16 Φεβρουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Χιόνι παντού

Χιόνι σήμερα, χιόνι σχεδόν παντού, στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας το έχει στρώσει και φυσικά ακόμα και στην Αθήνα και μάλιστα στο κέντρο της.
Όσο κι αν χαίρομαι με την χαρά που έχουν μερικά παιδάκια, τα οποία βγήκαν να παίξουν έξω με το χιόνι στα πεζοδρόμια, τόσο αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσει όλο αυτό για να βγει ξανά ήλιος και να ανέβει και πάλι η θερμοκρασία. Ναι, όπως θα έχεις καταλάβει κι από προηγούμενα άρθρα μου, ποτέ δεν μου άρεσε το χιόνι ιδιαίτερα - ούτε τα χιονισμένα τοπία εκτός κι αν είμαι κάπου πολύ ζεστά και δεν έχω τίποτα και καμία δουλειά να κάνω έξω για ολόκληρη τη μέρα.
Μάλιστα ίσως μέρος της αντιπάθειάς μου για το χιόνι να οφείλεται στο ότι μπορεί να πιέστηκα να διασκεδάσω παίζοντας χιονοπόλεμο όταν ήμουν τσότσο, κάτι που ούτε τότε με ευχαριστούσε καθόλου αλλά έπρεπε να το κάνω γιατί όλοι το θεωρούσαν διασκεδαστικό (ή έκαναν ότι το θεωρούσαν διασκεδαστικό) και όταν είσαι πολύ μικρό σίγουρα δεν θες να νιώθεις ότι είσαι «εκτός».
Νομίζω ωστόσο ότι είμαστε πολλοί που μας ενώνει το σύνθημα «Ήλιος» και θάλασσα, άνοιξη - καλοκαίρι για πάντα και αν θες να διαβάσεις περισσότερα γι' αυτό, σε παραπέμπω σε ένα σχετικά πρόσφατο άρθρο μου (μόλις δύο χρόνια πριν) με τίτλο «Γιατί μισούμε το χιόνι - 5 λόγοι»

Κυριακή 14
WhereIsLilyNow?
Ελλάδα ως γαστρονομικός προορισμός
• 14 Φεβρουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Χρόνια Πολλά ερωτευμενάκια!

Χρόνια πολλά ερωτευμενάκια! Χρόνια πολλά και σε όλους τους υπόλοιπους που είναι ερωτευμένοι με τη ζωή, το καλό φαγητό, τα ταξίδια, την άνοιξη και ό,τι άλλο σας φτιάχνει τη διάθεση.
Μιας και ανέφερα φαγητό και ταξίδια και ο έρωτας περνάει από το στομάχι αλλά είναι ένα υπέροχο ταξίδι, ήθελα να σου πω ότι πρόσφατα το - γνωστό σε όλους μας - Lonely Planet απένειμε στην Ελλάδα τη διάκριση του Βιώσιμου Γαστρονομικού Τουριστικού Προορισμού, σε ένα αφιέρωμα όπου πρότεινε και ξεχώρισε συνολικά δέκα τοποθεσίες ή ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν το ταξιδιωτικό μας αποτύπωμα ακόμα πιο ελαφρύτερο για τον αγαπημένο μας πλανήτη Γη.

Δευτέρα 8
WhereIsLilyNow?
Διαδικτυακά ταξίδια
• 8 Φεβρουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Καλή εβδομάδα με υγεία!

Καλή εβδομάδα με υγεία! Περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο με Αλκυονίδες μέρες και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 έως τις 05.00 τα ξημερώματα κάνοντας την ανάγκη να βγούμε και να ταξιδέψουμε (ειδικά όσων μένουμε στην Αθήνα ή στις άλλες πόλεις με το βαθύ κόκκινο επικινδυνότητας λόγω κορωνοϊού) ακόμα μεγαλύτερη. Για εσένα που με νιώθεις και μου στέλνεις καρδούλα - αγκαλιά για να γίνουν όλα πιο υποφερτά, ετοίμασα σήμερα ένα νέο άρθρο με κάποιες από τις καλύτερες διαδικτυακές εφαρμογές που μας επιτρέπουν να ταξιδεύουμε από την ασφάλεια του καναπέ μας, σχεδόν παντού.

Δευτέρα 1η
WhereIsLilyNow?
• 1 Φεβρουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Καλό Μήνα Φίλοι!

Καλώς ήλθες Φεβρουάριε!
Σ' αγαπάμε ακόμη περισσότερο λόγω της διαφορετικότητας σου.
Φέρσου μας με σοφία, κράτησέ μας ασφαλείς, χαρούμενους και δημιουργικούς πολύ!
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μας μήνα φίλοι!Ιανουάριος 2021Κυριακή 31
WhereIsLilyNow?
25 χρόνια από το βράδυ που χάθηκαν τρεις ήρωες στα ΙΜΙΑ
• 31 Ιανουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
25 χρόνια απ' το θάνατο τριών ηρώων στα 'Ιμια

Σήμερα, συμπληρώνονται 25 χρόνια από το αποκορύφωμα της κρίσης των Ιμίων. 25 χρόνια από την μεγαλύτερη τουρκική πρόκληση στην κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο, που σημαδεύτηκε από τον θάνατο τριών ηρωικών αξιωματικών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού,
του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάσης,
του υποπλοίαρχου Έκτορα Γιαλοψού και
του αρχικελευστή Παναγιώτης Βλαχάκου:


ΑΘΑΝΑΤΟΙ.-

Κυριακή 24
WhereIsLilyNow?
Πόρτο Κατσίκι Λευκάδα - Porto Katsiki beach Lefkada Greece
• 24 Ιανουαρίου 2021
Λευκάδα, Ελλάδα
Μια από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας

Την προηγούμενη εβδομάδα αναπολούσα το Πόρτο Κατσίκι, τη φημισμένη παραλία της Λευκάδας που θεωρείται επίσης ως μία από τις καλύτερες παραλίες όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Μεσογείου κι έτσι αυτή την Κυριακή αποφάσισα ότι ήρθε ο καιρός όχι μόνο να σου πω αλλά και να σου δείξω πολλά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα γι' αυτή.

Κυριακή 17
WhereIsLilyNow?
Πόρτο Κατσίκι παραλία Λευκάδα
• 17 Ιανουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Στην καρδιά του χειμώνα θ' ανεβάζω πάντα καλοκαίρι

Κυριακή 17 Ιανουαρίου σήμερα (του Αγίου Αντωνίου και αύριο του Αγίου Αθανασίου - Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν), η εορτή του Αγίου Αντωνίου θεωρείται - παραδοσιακά - το κέντρο του χειμώνα και αν κοιτάξετε γύρω σας (όχι σε εμάς στο κέντρο της Αθήνας, σε πολλά άλλα σημεία της και στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας) τα χιόνια και η κακοκαιρία δεν θα το διαψεύσουν.
Όσο κι αν χαίρομαι με τη χαρά σας για το χιόνι (αν έχετε κάπου ζεστά να πάτε μετά) και τη γραφική «άσπρη μέρα» που χαριτολογώντας περιμέναμε όλοι να δούμε μετά τα δεινά και τις αγωνίες του 2020 - με ξέρετε - παραμένω ταμένη στο καλοκαίρι (και την Άνοιξη βεβαίως - βεβαίως) και η rebel ψυχή μου το δείχνει παντοιοτρόπως. Εξού και η σημερινή φωτογραφία από την αγαπημένη μου Λευκάδα και την διάσημη παραλία της, το Πόρτο Κατσίκι και έχω μόνο να συμπληρώσω ότι πάλι με μήνες και καιρούς πάλι εκεί θα κολυμπάμε 🎏
Να έχετε μια ξεκούραστη Κυριακή και μια χαρούμενη νέα εβδομάδα!

Σάββατο 16
WhereIsLilyNow?
Η θεωρία των τριών σταδίων της ερωτικής σχέσης
• 16 Ιανουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Η θεωρία των τριών σταδίων της ερωτικής σχέσης

Σήμερα αν και είναι Σάββατο - όχι όμως ένα απλό Σάββατο αλλά καραντίνας και λοκντάουν, που έχει χιονίσει σ' αρκετά μέρη σε όλη την Ελλάδα και σχεδόν παντού κάνει ψωφόκρυο - είναι νομίζω η κατάλληλη μέρα - να αναθερμάνουμε τουλάχιστον τις σχέσεις μας και να μιλήσουμε για τη διάσημη θεωρία The Tree Loves Theory (Τα 3 στάδια της αγάπης και των ερωτικών σχέσεων) της Έλεν Φίσερ, αμερικανίδας ανθρωπολόγου, ερευνητή της ανθρώπινης συμπεριφοράς και συγγραφέα βιβλίων αυτοβοήθειας.

Πέμπτη 14
WhereIsLilyNow?
5 Κορυφαία Motivational Podcasts | 2021
• 14 Ιανουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
5 Κορυφαία Motivational Podcasts | 2021

Έχεις κολλήσει στην ρουτίνα και χρειάζεσαι κάποιον να σε ξεκολλήσει - αλλά και κυρίως - να σε πείσει να κάνεις όλες εκείνες τις αλλαγές που θα οδηγήσουν τη ζωή σου προς το καλύτερο;

Τότε διάβασε το παρακάτω:

Η άνοδος των Podcasts αναμένεται να είναι τεράστια το 2021.
Καθώς τα συνεχή lockdown έχουν οδηγήσει ολόκληρα έθνη να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης τους και να τους περπατάνε, αντί να ακούνε μουσική, πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων επιλέγουν να ακούνε podcast.

Υπάρχουν podcast για οποιοδήποτε σχεδόν θέμα αλλά εκείνα για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα είναι για τα 5 καλύτερα αγγλικά podcasts ενθάρρυνσης ή κινήτρου.

Είτε αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι έναν λόγο για να δράσεις, είτε ότι σου λείπει η προθυμία να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου, πρέπει να βρεις το κουράγιο μέσα σου να προχωρήσεις μπροστά.

Πως θα το καταφέρεις αυτό;

Τετάρτη 6
WhereIsLilyNow?
Φλεγόμενο Καπιτώλιο 6 Ιανουαρίου 2021
• 6 Ιανουαρίου 2021
Ελλάδα, Κόσμος
Των Φώτων

Των Φώτων.

Σήμερα - εν μέσω πανδημίας - η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος παρέκαμψε τις αποφάσεις της κυβέρνησης - έχοντας την έμπρακτη ανοχή της - και άνοιξε τις εκκλησίες για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Από την άλλη στην Αμερική, οργισμένοι οπαδοί του Τραμπ, κατέλαβαν το Καπιτώλιο (φυσικά και ήταν λευκοί, αλλιώς θα τους είχαν πυροβολήσει και μόνο που το σκέφτηκαν - όχι να έκαναν ότι πλησιάζουν το κτίριο) και ένα μεγάλο μέρος της Αμερικής του πορτοκαλί πλανητάρχη, απέδειξε πως “Αν κοιτάς για πολύ καιρό το τέρας, στο τέλος αρχίζεις να του μοιάζεις”. Α! Και (σε περίπτωση που αναρωτιέσαι) τι έκανε ο Πούτιν, σήμερα άνοιξε επιτέλους τη βότκα τη καλή, που φυλούσε για εξαιρετικές περιστάσεις (και όχι γιατί οι παλαιοημερολογίτες Ρώσοι έχουν παραμονή Χριστουγέννων).
Σήμερα. Στον εορτασμό των (δικών μας) Φώτων.

Παρασκευή 1η
WhereIsLilyNow? Jean-Michel Jarre VR Experience in Notre Dame Live 2021
• 1η Ιανουαρίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Καλή Χρονιά!

Φωτίστηκε ο αττικός ουρανός από τα πυροτεχνήματα στην αλλαγή της χρονιάς και ο κόσμος από τα μπαλκόνια του φώναζε σαν να είμαστε στη Γουχάν. Ελπίζω να περάσατε υπέροχα, μόνοι σας ή με παρέα, να ήσασταν ασφαλείς και προνοητικοί και εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία, το τέλος της πανδημίας και όλου του κόσμου τα καλά!
Το σημερινό βίντεο είναι από την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου στη φαντασμαγορική ηλεκτρονική συναυλία του Ζαν Μισέλ Ζαρ και έτσι (συμβολικά, σαν αυτή τη συναυλία) εύχομαι να είναι για όλους μας η νέα χρονιά!

I WANT MORE
and I need all the love
Follow Lily on social media:Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr
Βίντεο μήνα: