Μόδα • Ομορφιά • Στυλ • Διατροφή

Travel destinations as seen inMy LIFE My STYLE
Ομορφιά • Υγεία • Ζωή

Μόδα
Εβδομάδα Μόδας • Παρίσι
Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι 2021
• 27 Σεπτεμβρίου 2021
Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

Το επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι είναι εδώ και πρέπει να πω ότι άξιζε την αναμονή. Λόγω όλων αυτών των περιορισμών της πανδημίας, η πραγματοποίηση - με φυσική παρουσία - αυτής της εβδομαδιαίας γιορτής μόδας υπήρξε αβέβαιη εδώ και μήνες.
Ωστόσο, πολλοί σπουδαίοι σχεδιαστές έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. Δες το επίσημο πρόγραμμα παρακάτω...

Μόδα
Μιλάνο • Sara Wong
Sara Wong Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022
• 24 Σεπτεμβρίου 2021
Sara Wong Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022

Ποιες εμφανίσεις ξεχώρισα στη φετινή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου από τον γνωστό οίκο μόδας Sara Wong;
Ποια ρούχα τους πιστεύω πως θα φορεθούν περισσότερο;
Παρακάτω σου παρουσιάζω το προσωπικό μου Top 3.
Που θα βρεις τα υπόλοιπα και πως θα τα αγοράσεις;

Lifestyle
Μόδα • Milan's Fashion Week
Η fashion εμφάνισης της Leonie Hanne φορώντας Fendi
• 22 Σεπτεμβρίου 2021
Η fashion εμφάνιση της Leonie Hanne και της Chiara Ferragni με Fendi

Πολλά γίνονται και λαμβάνουν χώρα - ξανά - στη μόδα, μετά το ηχηρό διάστημα απουσίας τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού - και συγκεκριμένα στην εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου η οποία ξεκίνησε σήμερα 22/09, μαζί με την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου. Τι ξεχώρισα; Ποιας διάσημης μπλόγκερ η εμφάνιση έκανε τη διαφορά;

Events
Ημιμαραθωνίος • 2021

• 12 Σεπτεμβρίου 2021
9ος Ημιμαραθωνίος Αθήνας 2021

Αν βρεθείς στην πρωτεύουσα σήμερα και μάλιστα κοντά στο κέντρο της, έχε υπόψη σου πως διεξάγεται ο ετήσιος Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2021. Αυτό σημαίνει ότι τις τυχόν καθυστερήσεις - αν είσαι με μεταφορικό μέσο - λόγω κλειστών δρόμων και κίνησης γύρω από το κέντρο καθώς και πέραν από την πιθανή ταλαιπωρία με τις αλλαγές δρομολογίων των Μ.Μ.Μ το κέντρο θα πλημυρίσει από δρομείς και ανθρώπους που έχουν πάει να τους θαυμάσουν, ανθρώπους κάθε ηλικίας, με καλή διάθεση και ακόμα καλύτερη αφορμή για να στήσουν μια μικρή γιορτή.
Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι ο ιδανικός αγώνας για όλους τους τακτικούς αλλά και τους αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 3χλμ γίνονται κοινωνοί μιας μεγάλης γιορτής κατά μήκος των πλέον σημαντικών ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων ενός από τους πιο δημοφιλείς αθλητικούς και πολιτιστικούς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, της Αθήνας. Ο αγώνας του Ημιμαραθωνίου Δρόμου θα ξεκινήσει στις 07.30πμ. Όλοι οι τερματισμοί θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 11.00πμ το αργότερο.
Θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες γι' αυτή την αθλητική και πολιτισμική γιορτή;Φαγητό
Λευκάδα • Πού θα φας
Φαγητό στη Λευκάδα
• 20 Αυγούστου 2021
Πού θα φας καλά στη Λευκάδα

Το τελευταίο διάστημα - και καθώς το νησί δέχεται πολύ κόσμο φέτος - μου στέλνεις συνεχώς μηνύματα για το πού να φας στη Λευκάδα και μου ζητάς τη γνώμη μου για τα εστιατόρια και τις ταβέρνες που μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα κρεατικά, ψάρια και παραδοσιακά πιάτα αυτού του πανέμορφου νησιού του Ιονίου.
Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι πως ίσως θα αδικήσω μέρη που δεν έχω ακόμα επισκεφτεί και είμαι σίγουρη πως το φαγητό τους μπορεί να είναι νόστιμο πολύ έως και εξαιρετικό.
Ωστόσο θα προσπαθήσω να σου αναφέρω εν συντομία τόσο τις καλύτερες ταβέρνες και τα καλύτερα εστιατόρια που έχω φάει και πλέον θεωρούνται δοκιμασμένα (τα οποία μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση για διαφορετικούς ίσως λόγους το καθένα) όσο και εκείνα που μέσα στα χρόνια έχουν κερδίσει διαχρονικά και άξια μια πολύ καλή φήμη από τους περισσότερους καλοφαγάδες που κατοικούν αλλά και επισκέπτονται το νησί...

Πυρκαγιές
Greenpeace • Μύθοι και πραγματικότητα
• 12 Αυγούστου 2021
Φωτιές Αυγούστου 2021: Η επόμενη μέρα

“Ο Αύγουστος του 2021 θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη συλλογική μνήμη αυτής της χώρας.
Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών πάνω από 1.000.000 στρέμματα έχουν ήδη μετατραπεί σε στάχτη και η συγκεκριμένη εκτίμηση ενδέχεται να μεταβληθεί τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιών θα παραμείνει μαζί μας εξαιτίας των ακραίων θερμοκρασιών του καλοκαιριού σε συνδυασμό με τους ανέμους.
Οι φωτιές δεν έχουν σβήσει ακόμα, ενώ πολλοί συμπολίτες μας έχουν εκτοπιστεί, έχουν χάσει το σπίτι, τα χωράφια, το εισόδημά τους και χιλιάδες ζώα έχουν χάσει τη ζωή τους με τραγικό τρόπο.
Πρόκειται για εθνική τραγωδία με μακροχρόνιες συνέπειες στη φύση και τους ανθρώπους...”
Ποιοι είναι οι μύθοι και ποιες οι αλήθειες για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν την επόμενη μέρα;Ομορφιά
Lash Lift • Βαφή
Lash Lift και βαφή βλεφαρίδας - Το Πριν
2 Ιουλίου 2021
Lash Lift και βαφή βλεφαρίδων

Καθώς μου το ζητάτε όλο και πιο συχνά τελευταία και φαίνεται να είναι η νέα τάση που γίνεται μόδα, στον κόσμο της όμορφης, καμπυλωτής βλεφαρίδας, αποφασίσαμε να κάνουμε μια διερευνητική επίσκεψη / εφαρμογή, του Lash Lift σε συνδυασμό με βαφή των βλεφαρίδων. Στη φωτογραφία εδώ βλέπεις πώς ήταν οι βλεφαρίδες μου Πριν. Διάβασε περισσότερα για να δεις και πώς έγιναν Μετά.

Ταξίδι Γεύσης
Φαγητό • Πορταριά
Ταβέρνα Ορτανσίες Πορταριά Πήλιο
26 Ιουνίου 2021
Ταβέρνα Ορτανσίες Πορταριά

Υπάρχει μια ταβέρνα στο Κατηχώρι Πηλίου, πάνω από το Βόλο και κάτω ακριβώς από την Πορταριά, που φημίζεται τόσο για τα ψητά και τα μαμαδίστικα πιάτα με την παραδοσιακή γεύση και τη γνήσια νοστιμιά όσο και για τη φιλοξενία και την περιποίηση των ιδιοκτητών της.
Προσωπικά την επισκέφτηκα πρόσφατα και με όσα είδα - αλλά κυρίως με όσα δοκίμασα - δεν έχω παρά να τη συστήσω (ανεπιφύλακτα) και σε εσάς. Γιατί όπως θα είδες και στο πρόσφατό μου άρθρο το Πήλιο το καλοκαίρι έχει άλλη μαγεία και στην παραδοσιακή ταβέρνα Ορτανσίες, στο Κατηχώρι, κάτω από την πολύβουη Πορταριά, το γνωρίζουν καλά

Μόδα & Στυλ
Chiara Ferragni • Athens
Η Chiara Ferragni στην Αθήνα
24 Ιουνίου 2021
Η Chiara Ferragni στην Αθήνα

Η Chiara ενίοτε έχει διδάξει στυλ, κάτι που την έκανε πολύ πετυχημένη στη δουλειά που πλέον κάνει. Πανέμορφη στις εμφανίσεις της και στην Αθήνα, προσωπικά δεν τρελάθηκα με το λευκό μαγιό, ούτε με το φούξια γυαλί ηλίου - από την πρόσφατη συλλογή της Chiara Ferragni με αξεσουάρ, ωστόσο το κοριτσίστικο look το ανέδειξε τέλεια με το ρούχο της PJ by Paula Junyent από Βαρκελώνη, που φαίνεται να προτιμάει τελευταία...

Παιδί & Γονείς
Αναδοχή • Υιοθεσία
Γίνε Ανάδοχος Γονιός
• 23 Ιουνίου 2021
Γίνε Ανάδοχος Γονιός

Παλιότερα η γραφειοκρατία στην Ελλάδα ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσαν να περάσουν ακόμα και 10 χρόνια της ζωής σου, μέχρι να υιοθετήσεις παιδί - απ' τη στιγμή που θα ξεκινούσες της διαδικασία, χωρίς και πάλι αυτό να ήταν βέβαια ότι στο τέλος θα συμβεί. Σήμερα πλέον, ευτυχώς αυτές οι διαδικασίες έχουν απλοποιηθεί. Μπορείς να ελπίζεις ότι σχετικά σύντομα θα έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες να υιοθετήσεις κάποιο ορφανό ή εγκαταλελειμένο παιδί, ξεκινώντας εθελοντικά ως ανάδοχος γονιός...

Μόδα & Στυλ
Dior CRUISE 2022 • Live
Dior CRUISE 2022 Live Show Athens 2021
• 17 Ιουνίου 2021
Αθήνα, Ελλάδα
Dior CRUISE 2022 Live Show

Αν δεν είσαι στους τυχερούς επίσημους προσκεκλημένους του οίκου Dior για την εκδήλωση / επίδειξη μόδας Dior CRUISE 2022 που θα παρουσιάσει σήμερα ζωντανά από το καλλιμάρμαρο, μπορείς να το παρακολουθήσεις στο σχετικό σύνδεσμο που σου παραθέτω ακριβώς παρακάτω

Μόδα & Στυλ
Summer • Outfits
Summer Essentials σε ρούχα, αξεσουάρ και outfits
• 30 Μαΐου 2021
Summer Essentials σε ρούχα και αξεσουάρ

Με τέτοιες θερμοκρασίες μέσα στο Μάιο και αναμένοντας πολύ σύντομα και επισήμως τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα, σκέφτηκα να σου γράψω ένα άρθρο με μερικά από τα πέντε (5) τελείως απαραίτητα καλοκαιρινά κομμάτια - σε ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια και αξεσουάρ - που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αν είσαι κορίτσι ή γυναίκα (χωρίς να θέλω να περιοριστώ σε αυτό) και τα οποία θα αναδείξουν με γρήγορες και απλές κινήσεις το μοναδικό σου στυλ μέσα από κάθε outfit.

Περί πολέμου
• Σκέψεις
• 15 Μαΐου 2021
Πόλεμος Ισραήλ - Παλαιστίνης. Πολιτικός ή θρησκευτικός;

Πριν από όλα να πω Χρόνια Πολλά σήμερα για τη γιορτή τους στον πατέρα μου και τον ανιψιό μου και σε όλους τους συνονόματούς τους εκεί έξω. Να είστε πάντα καλά, χαρούμενοι, γεροί κι ευτυχισμένοι!

Ως προς το θέμα που με απασχολεί με όλα όσα βλέπω να γράφονται και να λέγονται στα social media και τα Μ.Μ.Ε. ως προς τον πολύ δυσάρεστο πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, συγκέντρωσα τις σκέψεις μου στα εξής:

«Όταν πρόκειται για πολέμους πώς βγάζετε άμεσα αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα για το ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός, στηριζόμενοι αποκλειστικά σε άσχετες, βολικές μόνο για εσάς συγκρίσεις με επίκληση στο συναίσθημα και τεράστια απόκλιση απ' την πραγματικότητα - αλήθεια απορώ...»
Sell Online
Τεχνολογία • Δωρεάν E-SHOP
Πούλα διαδικτυακά στην Ελλάδα χωρίς δικό σου eshop
• 9 Απριλίου 2021
Ξεκίνα να πουλάς online στην Ελλάδα

Αυτές τις εποχές το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πιο απαραίτητο από ποτέ, στην αύξηση των εσόδων μιας επιχείρησης.Τι συμβαίνει όμως αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα ή τον συνεργάτη που εμπιστεύεσαι προκειμένου να σου φτιάξει ένα καλό και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα; Δες τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα για να ξεκινήσεις να πουλάς χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να διαθέτεις δικό σoυ e-shop.
Επίσης σου έχω δώρο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ κωδικό για να ξεκινήσεις το δικό σου Etsy shop. Σε ενδιαφέρει άμεσα; Δες το σχετικό link - χωρίς να χρονοτριβείς - κάνοντας κλικ εδώ


Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Υγεία • Εξωσωματική
• 17 Μαρτίου 2021
Επιτροπή Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Αυτό είναι ένα άρθρο που το σκεφτόμουν τον τελευταίο μήνα ιδιαιτέρως ότι πρέπει να γράψω γιατί πιστεύω κάποιους και κάποιες σας ενδιαφέρει - σίγουρα όχι όλους - αλλά νομίζω μερικοί θα το βρουν χρήσιμο πολύ. Έτσι αν σκέφτεσαι να περάσεις από την Επιτροπή Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΕΟΠΥΥ, δες εδώ ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις και σε ποια χρονική στιγμή, ποια επίσημα έγραφα θα χρειαστείς, ποιες ιατρικές εξετάσεις θα πρέπει να προσκομίσεις και τόσες άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητο να ξέρεις και θα σε γλυτώσουν από χρόνο και χρήμα αλλά κυρίως από επιπλέον ψυχολογική κόπωση.ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ
Σχέσεις • Ψυχολογία
• 6 Μαρτίου 2021
Οι νάρκισσοι στη ζωή σας

Φαντάζομαι ότι θα έμπαινες σε αυτό το άρθρο για να δεις αν κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον που σε επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό είναι νάρκισσος ή έχει στοιχεία ναρκισσιστικής συμπεριφοράς.
Και δεν εννοώ με την αθώα εικόνα του όμορφου Νάρκισσου που ερωτεύτηκε το είδωλό του στην αντανάκλαση του νερού αλλά με την πολύ αρνητική έννοια της επίδρασης της ναρκισσιστικής συμπεριφοράς που διακατέχεται από την τοξικότητα στις πράξεις της, κάτι που διαβάζουμε και βλέπουμε τελευταία σχεδόν παντού.
Αν θες να καταλάβεις απλά αν ο άνθρωπος για τον οποίο σε ενδιαφέρει να μάθεις, εμφανίζει διαταραχές ναρκισσιστικής συμπεριφοράς, διάβασε παρακάτω...CANVA
LifeStyle • Τεχνολογία
• 2 Μαρτίου 2021
Πάρε δωρεάν το Canva Pro

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε:
Ακόμα και για όσους γνωρίζουμε από σχεδιαστικά προγράμματα, πόσο μάλλον για κάποιον που έχει πλήρη άγνοια, το Canva έχει αρχίσει και μετατρέπεται σε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους - είτε από έλλειψη χρόνου είτε εμπειρίας - θέλουν να δημιουργήσουν όμορφα ηλεκτρονικά σχέδια τόσο εύκολα και γρήγορα όσο με ένα απλό drag and drop.KORRES & Vichy
LifeStyle • Ομορφιά
Ορός Korres Μαύρη Πεύκη 3D Serum Ανόρθωσης και οι κρέμες Liftactiv Supreme της Vichy
• 27 Φεβρουαρίου 2021
Οι κρέμες που χρησιμοποιώ αυτόν τον μήνα

Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για τον συνδυασμό ενός ορού της εταιρείας Korres me τις κρέμες ημέρας και νυκτός Liftactiv Supreme της Vichy. Ίσως – λέω ίσως – οι κρέμες Liftactiv Supreme της Vichy από μόνες τους να μην με ενθουσίαζαν τόσο ως αποτέλεσμα, αν δεν τις χρησιμοποιούσα με τον ορό (με τον οποίο έχω ενθουσιαστεί) Μαύρο Πεύκο της ελληνικής εταιρείας Korres. Τι ακριβώς με έχει ενθουσιάσει στο Αντιρυτιδικό Συσφιγκτικό & Lifting Serum Προσώπου 3D ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ Ανόρθωση Περιγράμματος από KORRES; Θα σου πω.

Online Ταξίδι
Life Style • Travel
Διαδικτυακά ταξίδια
• 8 Φεβρουαρίου 2021
Ταξίδεψε από τον καναπέ σου

Κλείσαμε έναν ολόκληρο χρόνο από τότε που εμφανίστηκε ο Covid-19 στον κόσμο και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές όλων μας, λίγο περισσότερο ακόμα στις ζωές όσων αγαπούν τα ταξίδια και τις περιπλανήσεις.
Πως μπορούμε όμως να ταξιδέψουμε αυτή την εποχή και να είμαστε απολύτως ασφαλείς;

Περί Αγάπης
Life Style • Σχέσεις
Η θεωρία των τριών σταδίων της ερωτικής σχέσης
• 16 Ιανουαρίου 2021
Η θεωρία των τριών σταδίων της ερωτικής σχέσης

Έχεις ακούσεις ποτέ έως τώρα τη θεωρία για τα τρία είδη αγάπης; Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για Τα τρία στάδια της αγάπης και των ερωτικών σχέσεων της αμερικανίδας ανθρωπολόγου, ερευνητή της ανθρώπινης συμπεριφοράς και συγγραφέα βιβλίων αυτοβοήθειας Έλεν Φίσερ.

Motivation
Life Style • Podcasts
5 Κορυφαία Motivational Podcasts | 2021
• 14 Ιανουαρίου 2021
5 Κορυφαία Motivational Podcasts | 2021

Έχεις κολλήσει στην ρουτίνα και χρειάζεσαι κάποιον να σε ξεκολλήσει - αλλά και κυρίως - να σε πείσει να κάνεις όλες εκείνες τις αλλαγές που θα οδηγήσουν τη ζωή σου προς το καλύτερο;

Τότε διάβασε το παρακάτω:
Η άνοδος των Podcasts αναμένεται να είναι τεράστια το 2021.
Καθώς τα συνεχή lockdown έχουν οδηγήσει ολόκληρα έθνη να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης τους και να τους περπατάνε, αντί να ακούνε μουσική, πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων επιλέγουν να ακούνε podcast.

Υπάρχουν podcast για οποιοδήποτε σχεδόν θέμα αλλά εκείνα για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα είναι για τα 5 καλύτερα αγγλικά podcasts ενθάρρυνσης ή κινήτρου.

Είτε αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι έναν λόγο για να δράσεις, είτε ότι σου λείπει η προθυμία να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου, πρέπει να βρεις το κουράγιο μέσα σου να προχωρήσεις μπροστά.
Πως θα το καταφέρεις αυτό;

I WANT MORE
and I need all the love
Tags: Lily's LifeStyle

Follow Lily on social media:Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr