Τεχνολογία • Δωρεάν Canva Pro για μαθητές

Travel destinations as seen in

English
Είσαι μαθητής ή φοιτητής
Πάρε ένα χρόνο δωρεάν Canva Pro
2 Μαρτίου 2021


Νομίζω πως ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε:
Ακόμα και για όσους γνωρίζουμε από σχεδιαστικά προγράμματα, πόσο μάλλον για κάποιον που έχει πλήρη άγνοια, το Canva έχει αρχίσει και μετατρέπεται σε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους - είτε από έλλειψη χρόνου είτε εμπειρίας - θέλουν να δημιουργήσουν όμορφα ηλεκτρονικά σχέδια τόσο εύκολα και γρήγορα όσο με ένα απλό drag and drop.


◉ Για μερικούς ανθρώπους η δωρεάν έκδοση είναι αρκετή του προγράμματος ωστόσο άλλοι σίγουρα θα χρειαστούν την επαγγελματική του (όπως για παράδειγμα ένας μαθητής, φοιτητής ή επαγγελματίας).
Δυστυχώς σήμερα δεν έχουμε οικονομική λύση για όλους αλλά αν είσαι μαθητής ή φοιτητής - ειδικά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα εκτός Ελλάδας - και θέλεις να αποκτήσεις το Canva Pro εντελώς δωρεάν για έναν χρόνο, διάβασε παρακάτω ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις.
Lily's Tips:

Άνοιξε τον browser που χρησιμοποιείς και πήγαινε στη διεύθυνση canva.com/education/github.

Εκεί θα διαβάσεις - στα αγγλικά - το ακόλουθο μήνυμα:

Canva Pro is part of the GitHub Student Developer Pack We've partnered with GitHub Education to provide our most-loved design tools for free to student developers.
You'll get a whole year of Canva Pro – that's $119 of value, with nothing to pay.
No design skills? No problem. Canva Pro combines our easy-to-use design platform with time-saving features that make you look like a professional.


Πάτησε το Sign-Up with GitHub κουμπί.

Αυτόματα θα σου ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο που θα σε μεταφέρει στο περιβάλλον του GitHub.

Εάν δεν έχεις ήδη προσωπικό λογαριασμό στο GitHub, απλώς κάνε κλικ στο κουμπί Εγγραφή (Sign-Up), ενώ αν έχεις ήδη εγγραφεί κάνε κλικ στο κουμπί Σύνδεση (sign up) και συνδέσου άμεσα.
Σαν νέος χρήστης, ακολούθησε τις οδηγίες για τη δημιουργία νέου λογαριασμού και την επαλήθευση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου προκειμένου να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου.

Για να επωφεληθείς από τον ένα χρόνο δωρεάν χρήση του Canva Pro, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις πρώτα έναν λογαριασμό GitHub Student Developer Pack και να είσαι τουλάχιστον 13 ετών.

Εάν δεν είσαι φοιτητής, δεν θα μπορέσεις να ανοίξεις λογαριασμό στο Student Developer Pack
(Για να πληροίτε τα προνόμια για φοιτητές, πρέπει:
• Να είστε εγγεγραμμένοι σε πτυχίο ή στην απόκτηση διπλώματος που χορηγεί ένα πρόγραμμα σπουδών, όπως ένα γυμνάσιο, ένα κολέγιο, ένα πανεπιστήμιο, ένα σχολείο ή παρόμοιο εκπαιδευτικό ίδρυμα - ειδικά του εξωτερικού.
• Να έχετε μια επαληθεύσιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκδίδεται από το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίοι φοιτάτε ή ειδάλλως θα πρέπει να ανεβάσετε έγγραφα που αποδεικνύουν την τρέχουσα φοιτητική σας κατάσταση.
• Να έχετε λογαριασμό χρήστη GitHub.
• Να είστε - όπως προαναφέρθηκε - τουλάχιστον 13 ετών).


Όταν είσαι έτοιμος-η κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τις σχετικές οδηγίες.

Αρκετά εύκολο, σωστά;

Σίγουρα πάντως πολύ χρήσιμο, θα έλεγα.
Αφού τελειώσεις την παραπάνω διαδικασία, επέστρεψε σ' αυτήν τη διεύθυνση και ακολούθησε τα βήματα για τη δωρεάν ετήσια συνδρομή στο Canva Pro.


Καλή διασκέδαση!


Σου άρεσε αυτό που διάβασες;
Θέλεις να διαβάζεις περισσότερα σαν κι αυτό;
Στείλτε μου τα σχόλια και τις κριτικές σας εδώ.


Σημαντικό:

Αν σου άρεσε αυτό το τεχνολογικό άρθρο και θες να βλέπεις συχνότερα νέα κι ενημερώσεις μας γύρω από το lifestyle, τη μόδα και το στυλ, το φαγητό, τη διατροφή, την ομορφιά και φυσικά τα ταξίδια (σε Ελλάδα και εξωτερικό) - μη ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στις ενημερώσεις μας και να με ακολουθήσεις στα social media.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σου!

💋 Φιλιά!Love Always
Lily (WasHere)


Έχεις άποψη;
Θες να συμμετέχεις;
Στείλε τη γνώμη σου, κριτικές και προτάσεις:Στείλε μας τη γνώμη σου

wE-mail
more style and beauty

• INteresting STORIES •more popular

• δημοφιλή άρθρα •
Tags: Τεχνολογία | Αυτοκίνητο

•moreMOREmore•Follow Lily on social media:


Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr