Ομορφιά: Ανόρθωση βλεφαρίδων με κερατίνη και βαφή

Travel destinations as seen in

English
Είσαι φαν των μεγάλων και εντυπωσιακών βλεφαρίδων;
Όμορφες Βλεφαρίδες
• Lash Lift & Βαφή

Τι είναι το Lash Lift, ποια η σχέση του με τα Extensions και αν πρέπει να συνδυάζεται με βαφή


✍ Καθώς μου το ζητάτε όλο και πιο συχνά τελευταία και φαίνεται να είναι η νέα τάση που γίνεται μόδα, στον κόσμο της όμορφης, καμπυλωτής βλεφαρίδας, αποφασίσαμε να κάνουμε μια διερευνητική επίσκεψη, στο Sweet Candies Nails στη Νέα Σμύρνη, για το οποίο προηγουμένως μας είχατε στείλει πολύ καλά σχόλια και κριτικές στο θέμα του Lash Lift.

Εμπειρικά λοιπόν παρακάτω, θα σου εξηγήσω τη γνώμη μου, διεκπαιρεώνοντάς τη.


Βλεφαρίδες ΠΡΙΝ από Lash Lift και βαφή Οι βλεφαρίδες μου ΠΡΙΝ το Lash Lift και τη βαφή
Αρχικά τι είναι το Lash Lift;

Το Lash Lift είναι πρώτα μια τεχνικής θρέψης των βλεφαρίδων με κερατίνη, η οποία έχει σαν τελικό αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες μας να παίρνουν μια ελαφριά ανοδική κλίση, δείχνοντας ταυτόχρονα πιο πυκνές, πλούσιες και υγιείς.

Το Lash Lift σαν διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά, είναι εντελώς ανώδυνη και πριν προχωρήσεις σε αυτή θα πρέπει από μία μέρα πιο πριν να μην έχεις βάλει καθόλου βαφτικά ή ξεβαφτικά προϊόντα στα μάτια σου και ειδικά στο πάνω βλέφαρο.
Επίσης να μην έχεις βάλει ούτε κάποιας μορφής ειδικού λαδιού περιποίησης.

Γενικότερα οι βλεφαρίδες σου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 24 ώρες πριν την εφαρμογή στεγνές και φυσικές από οποιαδήποτε καλλυντική ή φαρμακευτική ουσία.

Μετα την εφαρμογή του Lash Lift, για 24 ώρες πάλι δεν βάφεσαι, δεν ρίχνεις ζεστό ούτε κρύο νερό, δεν εκθέτεις τις βλεφαρίδες σου σε ζεστό αέρα ή ατμό, δεν βάζεις αντηλιακό, κρέμες ή οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό και φυσικά προσέχεις πώς θα κοιμηθείς, προκειμένου η βλεφαρίδα σου να μην τσαλακωθεί.


Πώς γίνεται η εφαρμογή;

Αρχικά σου καθαρίζουν καλά την περιοχή των ματιών ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα από προηγούμενα καλλυντικά.

Στη συνέχεια εφαρμόζουν ένα ειδικό pach στις κάτω βλεφαρίδες, που θα τις κρατήσει εκεί και δεν θα τις παρασύρει προς τα πάνω (με αποτέλεσμα να σου μπαίνουν στο μάτι) μετά την εφαρμογή.

Στο επόμενο στάδιο, τοποθετούν στο άνω βλέφαρό σου μια ράβδο από σιλικόνη - ανάλογα με το μέγεθος των βλεφαρίδων σου, πάνω στην οποία τοποθετείται η lifting lotion.

Το συγκεκριμένο προϊόν, με λειτουργία κόλλας, πλούσιο σε κερατίνη, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στις βλεφαρίδες σου και η εφαρμογή του διαρκεί περίπου 10 λεπτά.
Αυτό είναι και το στάδιο που αν επιθυμείς πιο έντονο αποτέλεσμα, προκειμένου να μην πολυχρειάζεσαι μάσκαρα μετά, γίνεται και η βαφή των βλεφαρίδων.

Περιμένεις περίπου 35 ακόμα λεπτά, μέχρι η αισθητικός να σου ξεκολλήσει μία μία τις βλεφαρίδες σου, να σου καθαρίσει την περιοχή των ματιών από τυχόν βαφές ή υπολείμματα κόλλας και να τις χτενίσει ανοδικά, για να δεις το τελικό αποτέλεσμα. 

Το lash lift μπορει να επαναληφθεί μετά από 1 - 2 μήνες αναλόγως τον κύκλο ανανέωσης των φυσικών σου βλεφαρίδων, ενώ το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει ακόμα πιο πολύ, αν εφαρμόζεις σε αυτό το χρονικό διάστημα στις βλεφαρίδες σου, ειδική κερατίνη.

Το Lash Lift δεν θεωρείται ότι προκαλεί αλλεργίες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτο και αν π.χ. έχεις πολύ ευαίσθητα μάτια, καλό θα ήταν να ενημερώσεις την έμπειρη αισθητικό που θα σου εφαρμόσει την θεραπεία από πριν, προκειμένου ταυτοχρόνως να τη συμβουλευτείς.


Είναι το Lash Lift η καλύτερη εναλλακτική
των extensions βλεφαρίδων;


Αναμφισβήτητα και κάτι τέτοιο ισχύει.
Επίσης είναι και η οικονομικότερη εναλλακτική.

Για να μην ακυρώσουμε όμως τις extensions, οφείλουμε να διαχωρίσουμε ότι σου δίνουν ένα ακόμα πιο έντονο, γεμάτο, πληθωρικό αποτέλεσμα, κάτι που σαφέστατα μπορεί να σε ενδιαφέρει περισσότερο, σίγουρα όμως θα πρότεινα να ξεκινήσεις - αν το δοκιμάζεις πρώτη φορά - με το Lash Lift από πριν.


Βαφή Βλεφαρίδων:

Αν ενδιαφέρεσαι για πιο έντονο αποτέλεσμα από το φυσικά ανοδικό που σου δίνει το Lash Lift, σου προτείνω να το συνδυάσεις με τη βαφή των βλεφαρίδων σου, η οποία θα σου δώσει το οπτικό αποτέλεσμα της μάσκαρα.

Μάλιστα τα περισσότερα κέντρα αισθητικής και ομορφιάς που εφαρμόζουν το Lash Lift, συνήθως τα συνδυάζουν ή το προτείνουν μαζί με τη βαφή των βλεφαρίδων, πολύ συχνά σε μια οικονομική τιμή.
Lily's Tips:


Οι δικές μου βλεφαρίδες, όπως ίσως μπορείς να προσέξεις από τις παραπάνω φωτογραφίες, οπτικώς χάνουν σε μήκος όταν είναι άβαφες, γιατί - λόγω φυσικών χαρακτηριστικών και χρωμάτων - στις άκρες τους είναι ξανθές.

Επίσης, τα τελευταία 5 περίπου χρόνια έχω εμφανίσει κάποιου είδους ευαισθησία στα μάτια και όταν βρίσκομαι σε μέρη με πολλή ατμοσφαιρική ρύπανση ή με έντονη ηλιακή ακτινοβολία, με τσούζουν και δακρύζουν συχνά.

Αρχικά σκέφτηκα ότι αυτός θα είναι αποτρεπτικός παράγοντας, καθώς στις οδηγίες μετά την εφαρμογή του Lash lift αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να βραχούν οι βλεφαρίδες σου τουλάχιστον για 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Παρ' αυτά, η κοπέλα που μου έκανε τελικά την πρώτη (μου) εφαρμογή Lash lift με διαβεβαίωσε ότι τα προϊόντα είναι απολύτως ελεγμένα και υποαλλεργικά αλλά και ότι δεν τα ενοχλεί το δάκρυ ή π.χ. ο ιδρώτας (καθώς αυτές τις μέρες διανύουμε καύσωνα) αφού ως φυσικές διαδικασίες έχουν προβλεφθεί από την εταιρεία που διαθέτει τα προϊόντα Lash lift.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα, σε μεγάλο μέρος της οποίας μείνεις ξαπλωμένη-ος με τα μάτια κλειστά. Δεν ένιωσα πόνο, ελαφρύ τσούξιμο αλλά σε ανεκτό επίπεδο και το μόνο που δεν μου πολυάρεσε προσωπικά ήταν η μυρωδιά της κόλλας και της κερατίνης με τη βαφή.
Όχι κάτι ιδιαιτέρως δύσοσμο, but not my thing.
Ούτε όταν σου κολλάνε ούτε όταν σου ξεκολλάνε μία - μία τις βλεφαρίδες, αν και ακούγονται ανατριχιαστικά, δεν ένιωσα πόνο, τράβηγμα ή άσχημα.

Η κοπέλα που μου έκανε την εφαρμογή του Lash lift μου είπε ότι μόνο ένα 24 ωρο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μετά (όπως ανέφερα παραπάνω περισσότερο αναλυτικά) και όταν τη ρώτησα γιατί αλλού αναφέρουν 48 ώρες μου εξήγησε ότι έχει να κάνει με τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιεί ή κάθε αισθητικός με τη δική της δουλειά.

Το αποτέλεσμα την πρώτη μέρα, που πήγα σπίτι και το φωτογράφισα, με τον ίδιο φωτισμό που είχα φωτογραφίσει και το Πριν την εφαρμογή για να σου δείξω τα αποτελέσματα του Μετά, δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα.
Νομίζω ο λόγος είναι γιατί προσωπικά βάφω τα μάτια μου σχεδόν καθημερινά και βάζω μπόλικη μάσκαρα, συνεπώς μόνο με το Lash lift και τη βαφή, μπορώ να σου πω μου φάνηκαν και λίγο άτονα. 
Οι βλεφαρίδες μου όμως είχαν καμπυλώσει άψογα και φαινόταν ότι η Κατερίνα που μου έκανε την εφαρμογή, έκανε και εξαιρετική δουλειά!
Απλά το αναφέρω γιατί αν είσαι σαν και εμένα στο θέμα του μακιγιάζ, μην περιμένεις να ενθουσιαστείς άμεσα με τα αποτελέσματα.
Και λέω άμεσα, γιατί σήμερα - σχεδόν είκοσι ώρες μετά - το Lash lift δείχνει στα μάτια πολύ καλύτερα ή πρόλαβα και το συνήθισα.

Αν θέλεις πάντως να το δοκιμάσεις κι εσύ, το κόστος για το Lash lift μαζί με τη βαφή των βλεφαρίδων στο Sweet Candies Nails στη Νέα Σμύρνη (Αθήνα) είναι 35 ευρώ.
Μετά - για καλύτερο αποτέλεσμα και με μεγαλύτερη διάρκεια, αν επιθυμείς να αγοράσεις συσκευασία των 100ml κερατίνης για να βάζεις στις βλεφαρίδες σου καθημερινά, πληρώνεις επιπλέον 15 ευρώ.


UPDATE:

Αποτελέσματα Lash Lift μετά από ένα μήνα:

Οι βλεφαρίδες μου παραμένουν καμπυλωτές, ωστόσο η βαφή έχει φύγει και οι άκρες τους ξαναφαίνονται ξανθιές - άρα συνολικά οι βλεφαρίδες μου φαίνονται και πάλι πιο κοντές.
Τις βάφω κανονικά κάθε μέρα με mascara αλλά δεν χρειάζονται τόσο πολύ γύρισμα όπως παλιότερα.
Όλο αυτό το διάστημα όμως δεν έπαψα να τις προσέχω όσο περισσότερο μπορούσα, να μην τις έτριβα και να μην τις βάρυνα με λιπαρές ή ενυδατικές κρέμες ματιών.

Με την τελική εικόνα της εμπειρίας του lash lift μπορώ να πω πως θα ξαναδοκίμαζα, ωστόσο - αν και η αρχική δουλειά που μου έγινε ήταν άριστη - value for money προσωπικά θα το θεωρούσα αν το κόστος είναι 15 έως 20 με 25 ευρώ, κάτι που θα έκανε το Lash Lift σε περισσότερο κόσμο πιο οικονομικό και προσιτό.

Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ είδα ότι υπάρχουν τέτοιες τιμές - προσφορές, ωστόσο δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά για να στο προτείνω. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον!Βλεφαρίδες μετά από Lash Lift και βαφή Οι βλεφαρίδες μου ΜΕΤΑ το Lash Lift και τη βαφή


Σημαντικό:


Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο και θες να βλέπεις συχνότερα νέα κι ενημερώσεις μας γύρω από το lifestyle, τη μόδα και το στυλ, το φαγητό, τη διατροφή, την ομορφιά και φυσικά τα ταξίδια (σε Ελλάδα και εξωτερικό) - μη ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στις ενημερώσεις μας και να ακολουθήσεις τη Λίλη (Lily) στα social media.


Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή που μας δείχνετε!
Μας βοηθάει να συνεχίζουμε ακμαιότατοι!


💋 Φιλιά πολλά και διαδικτυακή αγκαλιά!Love Always
Lily (WasHere)


Έχεις άποψη;
Θες να συμμετέχεις;
Στείλε τη γνώμη σου, κριτικές και προτάσεις:Στείλε μας τη γνώμη σου

wE-mail
more style and beauty

• INteresting STORIES •more popular

• δημοφιλή άρθρα •
Tags: Τεχνολογία | Αυτοκίνητο

•moreMOREmore•Follow Lily on social media:


Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr