Beauty: DNA • Κέντρο Αισθητικής και Κοσμετολογίας

Travel destinations as seen in

🇬🇷 | EN
Ινστιτούτα Ομορφιάς
Προσωπική επίσκεψη 18/12/19
Review • Κριτική:


✍️ Σήμερα θα μιλήσουμε για προσφορές από Ινστιτούτα Ομορφιάς ή Αισθητικά Ιατρεία – όπως θέλουν πολλά από αυτά να αυτοαποκαλούνται χωρίς να επιβεβαιώνουν τις άδειες που ισχυρίζονται ότι έχουν.

Αν όντως τις έχουν τότε καλά, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο πάνω σε αυτό.
Συνήθως όμως δεν το μαθαίνουμε στα σίγουρα παρά μόνο σε κάποιο ισχυρισμό εργαζόμενού τους – ο οποίος τις περισσότερες φορές (καθόλου τυχαίο) εργάζεται στο τμήμα των πωλήσεων.

Για να είμαστε όμως απολύτως δίκαιοι σε αυτό, ούτε σε πολλούς γιατρούς που μπορεί να έχουμε πάει, έχουμε ζητήσει να μας δείξουν τα πτυχία ή ην άδειά τους, απλά υποθέτουμε ότι κάποιος άλλος (κρατικός φορέας) τα ελέγχει για εμάς, γεγονός το οποίο μπορεί να μην είναι πάντα ακριβές.Dna Centers ΣύνταγμαDna Centers Σύνταγμα


Lily's story:

Την περασμένη Κυριακή λοιπόν, είδα στην τηλεόραση, στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου στο κανάλι Open, την προσφορά που έκανε μέλος των Dna Centers (σύγχρονα κέντρα Κοσμητικής Ιατρικής & Επιστημονικής Κοσμετολογίας – όπως ακριβώς αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους) ότι για όλους όσους θα καλούσαν στο τηλέφωνο που έδωσαν (210 3240000 για Αθήνα) – μέσα στο επόμενο μισάωρο της εκπομπής – θα τους προσέφεραν ΔΩΡΕΑΝ 1 κανονική εφαρμογή με νήματα προσώπου – όχι τα απλά, όπως τονίζανε – αλλά τα 4D.

Τι είναι τα 4D (ή νήματα 4ης διάστασης και γενιάς) θα με ρωτήσεις τώρα, εύλογα.
Θα σου απαντήσω – χωρίς να είμαι γιατρός – αλλά τι ακριβώς έχω μάθει και έχω αντιληφθεί εγώ.
Τα 4D είναι ιατρικά νήματα αισθητικής ιατρικής τελευταίας γενιάς με μικρές αγκαθωτές εγκοπές που επεκτείνονται σε 4 διαστάσεις, φυσικά απορροφήσιμα που τοποθετούνται σε σημεία χαλάρωσης (του προσώπου – στην προκειμένη περίπτωση) με σκοπό έχουν την επαναφορά της ελαφριάς χαλάρωσης και την συγκράτηση του δερματικού ιστού (που πετυχαίνεται με τα μικρά αγκαθάκια που υπάρχουν γύρω από το νήμα αυτό).

Έτσι λοιπόν, κάλεσα εντός της ώρας που έπρεπε για να πάρω την προσφορά και σε εκείνη την κλήση μου ζητήσανε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας για να με καλέσουν οι ίδιοι την επόμενη μέρα (τη Δευτέρα).
Όπως και έγινε.
Επικοινώνησαν μαζί μου – όπως είχαν πει – ζητώντας μου να κλείσουμε ραντεβού – αν γίνεται σύντομα – και τελικά από Δευτέρα που έγινε η δική τους τηλεφωνική επικοινωνία, κλείσαμε δύο μέρες μετά, Τετάρτη απόγευμα 17.30-18.00 (για να προλάβω να είμαι μέσα σε αυτό το μισάωρο, επιστρέφοντας από τη δουλειά).

Τελικά έφτασα στα DNA τους Συντάγματος 17.40 της Τετάρτης και στη ρεσεψιόν μου ζήτησαν να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο και να περιμένω να με φωνάξουν.
Το ερωτηματολόγιο περιείχε ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά μου στοιχεία (Ον/μο, τηλέφωνο επικοινωνίας, κατοικία, e-mail), ερωτήσεις για το αν έχω κάνει κάτι διορθωτικό ή επεμβατικό στο πρόσωπο ή το σώμα μου στο παρελθόν, ερωτήσεις για το τι θα ήθελα να κάνω στο μέλλον – προκειμένου να διορθώσω ό,τι δεν μου αρέσει (σε πρόσωπο και σώμα) πάνω μου και για να μην στα πολυλογώ, μπορείς να το δεις κάνοντας κλικ εδώ καθώς (αν και το συμπλήρωσα, το είδανε αλλά) ποτέ δεν το κρατήσανε.

Μετά από περίπου ένα εικοσάλεπτο και αφού είχα συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο - με φώναξαν να πάω να δω μια ομολογουμένως όμορφη ξανθιά κυρία – η οποία (όπως ήταν αναμενόμενο) είναι στο χώρο των πωλήσεων του κέντρου.
Μην κοροϊδευόμαστε, νομίζω όλοι πλέον αντολαμβανόμαστε ότι πρέπει κι αυτοί να πουλήσουν κάποια πακέτα ή προγράμματα ομορφιάς για να μπορέσει το κέντρο - ως επιχείρηση ελεύθερης κι ανταγωνιστικής αγοράς - να επιβιώσει.

Συνεπώς δεν υπήρχε καμία δυσαρέσκεια με αυτό από μέρους μου – εκτός από κάποιες κριτικές που διάβασα στο διαδίκτυο – όσο περίμενα έξω για το ραντεβού μου – που με έκαναν να είμαι λίγο πιο αρνητικά προκατειλημμένη και αγχωμένη, μήπως αρχίζουν να προσπαθούν να με μειώσουν, προκειμένου να αισθανθώ άσχημα με τον εαυτό μου ή κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου ή του σώματος μου και να πάρω το όποιο πρόγραμμα θα μου προτείνουν εκείνη τη στιγμή – σαν λύση μαγική.

Όλα αυτά μπορεί να τα γράφω μόνη μου (ή τουλάχιστον είμαστε λίγοι αλλά) δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Το έχω ζήσει αλλού και νομίζω οι περισσότεροι από εμάς (άντρες ή γυναίκες) που έχουν επισκεφθεί παρόμοια κέντρα, θα το έχουν συναντήσει σαν «επιθετική τακτική πώλησης» στο παρελθόν.

Ευτυχώς για εμένα – και για αυτό το άρθρο – ίσως η κυρία που ανέλαβε να μου μιλήσει ήταν πολύ καλή κι εγώ τυχερή, δεν αισθάνθηκα πίεση οικονομική, σαφώς και μου πρότεινε θεραπευτική αγωγή (προληπτική) για ενυδάτωση, γιατί όπως μου είπε έχω «προσωπάρα» (αρχίσαμε τα ψέματα και τις υπερβολές 😆) και παρατηρώντας με είπε ότι δεν χρειαζόμουν καθόλου νήματα αλλά μόνο βαθιά ενυδάτωση (γιατί η επιδερμίδα μου έδειχνε λίγο αφυδατωμένη και θαμπή – αν και της εξήγησα ότι συμβαίνει καμιά φορά στον κύκλο μου για ορμονολογικούς λόγους).
Όταν της εξήγησα ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα αγόραζα κάποιο πακέτο ομορφιάς, μου είπε «κρίμα αλλά οκ, δεν έχει νόημα να πούμε για άλλη στιγμή γιατί η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τέλος του έτους, τα νήματα πάντως δεν τα χάνεις» και με άφησε να περιμένω στο σαλονάκι έξω, μπροστά από τη ρεσεψιόν.

Λίγα λεπτά μετά ήρθε και μου ρώτησε αν έχω χρόνο, για να κάνω μια θεραπεία ενυδάτωσης – δωρεάν καθώς περιλαμβανόταν στην προσφορά – και η οποία κρινόταν απαραίτητη πριν την εφαρμογή με τα νήματα, προκειμένου αυτά να έχουν μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, ενημερώνοντάς με ότι καλό θα ήταν να την κάνω τώρα, για να κανονίζαμε Πέμπτη ή Παρασκευή το δεύτερο ραντεβού στην οποία θα πραγματοποιούταν η εφαρμογή με τα νήματα 4ης γενιάς (ώστε η επιδερμίδα να είναι ακόμα ενυδατωμένη μέχρι τότε).

Δέχθηκα και περίμενα λίγα επιπλέον λεπτά.
Πράγματι με ανέλαβε μια κοινωνικότατη κοπέλα (γεννημένη 9 Δεκεμβρίου), η οποία εκτός από την ενυδατική περιποίηση, βοήθησε να περάσει η ώρα πολύ ευχάριστα, κάνοντας αστεία και γενικά κρατώντας σε εμένα και μια ακόμα κυρία που ήμασταν στο δωμάτιο μαζί – παρέα καλή.

Τελειώνοντας την ενυδατική εφαρμογή, πήγα στο σαλονάκι και ρώτησα τι ώρα θα μπορούσα να κλείσω ραντεβού Πέμπτη ή (ακόμα καλύτερα για εμένα) την Παρασκευή, όπως μου είχαν πει.
Η κοπέλα στη ρεσεψιόν ενημέρωσε κάποιον άλλο που βρισκόταν κοντά (και φορούσε λευκή ιατρική ρόμπα) ο οποίος με τη σειρά του πήγε στο γραφείο που προσπάθησαν να μου κάνουν την πώληση πακέτου ομορφιάς (δεν γνωρίζω ωστόσο αν η κυρία με την οποία είχα μιλήσει, είχε ήδη σχολάσει κι αν τελικά ο κύριος με την ασπρη ρόμπα τη ρώτησε τι είχε γίνει ή συμβουλεύτηκε κάποιες σημειώσεις της) για να ενημερώσει με τη σειρά του την κοπέλα στη ρεσεψιόν (δεν βγήκε ο ίδιος να μου το πει) να μου δώσει μια κάρτα τους για να τους καλέσω (εγώ - όχι αυτοί) Ιανουάριο, μετά τις γιορτές – καθώς όπως συμπλήρωσε «το ινστιτούτο κλείνει για γιορτές και δεν υπάρχουν γιατροί διαθέσιμοι για να μου κάνουν την εφαρμογή με τα νήματα» που μου είχαν πει.

Δεν ξέρω αν η θεραπεία ενυδάτωσης έγινε εκείνη τη μέρα τελικά για να φύγω από εκεί – έχοντας τουλάχιστον κάνει κάτι ελαφρύ – όπως η συγκεκριμένη ενυδατική περιποίηση και να μου «χρυσώσουν το χάπι» καθώς δεν ήταν πολύ διατεθειμένοι να κάνω σύντομα χρονικά την εφαρμογή με τα νήματα ή αν έγινε από λάθος συνεννόηση, δηλαδή η κυρία που ήταν στις πωλήσεις με έβαλε κανονικά για να παραλάβω το δώρο μου και μετά ο τύπος με τη λευκή ιατρική ρόμπα, μόλις έμαθε ότι δεν αγοράζω κάποια υπηρεσία το ανέβαλε «μέχρι νεωτέρας».

Γιατί όταν με κάλεσαν για το ραντεβού, ήξεραν αν κλείνουν γιορτές ή όχι και αν ο γιατρός θα είχε χρόνο για τα νήματά που είχαν υποσχεθεί, ειδάλλως δεν χρειαζόταν στο τηλέφωνο να επιμένουν για το πρώτο ραντεβού τόσο πολύ να γίνει σύντομα, είμαι σωστή;

Πες μου τι νομίζεις ότι έχει γίνει.

Σκέφτομαι πάντως από Ιανουάριο να πάρω τηλέφωνο ξανά και να δω τι θα γίνει τότε. Θα σε ενημερώσω για όποια σχετική εξέλιξη, να ξέρεις κι εσύ.

Εξίσου σημαντικό:

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο και θες να βλέπεις συχνότερα νέα κι ενημερώσεις μας γύρω από τη μόδα και το στυλ, το φαγητό, τη διατροφή, τα ταξίδια (σε Ελλάδα και εξωτερικό) και φυσικά την ομορφιά και τα διάφορα καλλυντικά, με θέματα και δοκιμές σε νέα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς - μη ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στις ενημερώσεις μας και να μ' ακολουθήσεις στα social media.


♡ Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας δείχνετε!
💋 Φιλιά!

Love Always
Lily (WasHere)


Advertising


Έχεις άποψη;
Θες να συμμετέχεις;
Στείλε τη δική σου κριτική:Στείλε μας τη γνώμη σου

wE-mail
more style and beauty

• reLATEd stories •Uroda κρέμα προσώπου Uroda κρέμα προσώπου
Delia makeup Primer Green - Correcting Delia Primer Green
Gabrini stick highlighter Stick highlighter
Impala foundation 24/7 Οικονομικό foundation

more popular

• δημοφιλή άρθρα •
•moreMOREmore•Ταξίδια στην Ελλάδα 「• Ταξίδια Ελλάδας •」

Ταξίδια εξωτερικού - Ταξίδι εκτός Ελλάδας 「• Γύρισε τον κόσμο •」
Beauty, Life and Style ❘「• Life✢Style •」❘
e-Shop Ψώνισε έξυπνα ❘「• SHOP •」❘

Ακολούθησέ με στα social media:


Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr