Ταξίδι: Φολέγανδρος • Διακοπές

Travel destinations as seen in
Διακοπές
στη Φολέγανδρο
(ταξιδιωτικός οδηγός επιβίωσης)
Folegandros GR✍️
Σκέφτεσαι τις διακοπές σου στη Φολέγανδρο;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Η γραφική Φολέγανδρος βρίσκεται στις Κυκλάδες μεταξύ Σικίνου και Μήλου και απέχει 104 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά.

Η Φολέγανδρος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κυκλαδίτικο νησί, όχι τόσο σε τοπίο, εικόνες και περιβάλλον αλλά κυρίως για τη δυσκολία πρόσβασης εκεί (απευθείας σχεδόν κάθε ένα από τα τελευταία χρόνια πηγαίνει μόνο μία γραμμή, το ακριβό κατά τη γνώμη μου Super Jet - το οποίο δεν σου συνιστώ αν βιάζεσαι και φυσάει ή έχει κύμα και δεν είσαι ανθεκτικός στην αναγούλα και τον εμετό - μην το σκεφτείς καν να μπεις), για τις τιμές που τελευταία έχουν φτάσει στα ύψη και φυσικά για τις λιγοστές παραλίες που προσφέρει το νησί.

Διαθέτει όμως πανέμορφη και γραφικότατη Χώρα, ένα σημείο για ηλιοβασίλεμα με φοβερή ενέργεια, φιλόξενους στην πλειοψηφία τους ανθρώπους και μια διάθεση - αν κάτσεις λίγες παραπάνω μέρες, να γίνετε όλοι λίγο - πολύ γνωστοί.


Αναλυτικότερα ως προς το ταξίδι:
Το ταξίδι για τη Φολέγανδρο το καλοκαίρι και εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου, διαρκεί με τα συμβατικά πλοία περίπου 11 ώρες και με ταχύπλοα πλοία (ΚΑΙ φέτος έχουν βάλει μόνο το Sea Jet το οποίο αν φυσάει ή δεν έχει καλό καιρό σου συνιστώ να το αποφύγεις όσο πιο έντεχνα μπορείς) κοντά στις 4 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά.

Από το λιμάνι της Φολεγάνδρου (το Καραβοστάσι ή τον Καραβοστάση) υπάρχει πάντοτε ανταπόκριση δρομολογίων των τοπικών λεωφορείων ΚΤΕΛ με τα πλοία, ανεξάρτητα από την ώρα άφιξη τους ή πιθανή του καθυστέρηση.

Τα τοπικά λεωφορεία ΚΤΕΛ συνδέουν το λιμάνι της (Καραβοστάσι/Καραβοστάσης) με τη Χώρα Φολεγάνδρου, την παραλία Αγκάλη και την Άνω Μερ(ι)ά, τα οποία είναι και τα μέρη στο νησί που οποία διαθέτουν και τα περισσότερα καταλύματα διαμονής.


ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ
| σε τίτλους |

για γρήγορη ανάγνωση •

Φολέγανδρος: Πληροφορίες για διακοπές στη Φολέγανδρο
Φολέγανδρος: Πληροφορίες για δωμάτια και ξενοδοχεία
Φολέγανδρος - Χώρα: Ηλιοβασίλεμα από την πλατεία Πούντας
Φολέγανδρος - Παραλίες: Φωτογραφίες από την παραλία Αγκάλη
Φολέγανδρος - Παραλίες: Φωτογραφίες από την παραλία Βάρδια
Φολέγανδρος - Παραλίες: Φωτογραφίες από την παραλία Κάτεργο
Φολέγανδρος: Όλες οι μικρές και οι μεγάλες παραλίες στη ΦολέγανδροLily Was Here:
Φολέγανδρος διακοπές Ηλιοβασίλεμα στη Φολέγανδρο


Χρήσιμα Τηλέφωνα για τη Φολέγανδρο:

● Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Φολεγάνδρου:
✔ Τηλ.: 22860 27171
● Λιμεναρχείο Φολεγάνδρου:
✔ Τηλ.: 22860 41530
● Αστυνομία Φολεγάνδρου:
✔ Τηλ.: 22860 41249
● Φαρμακεία στη Φολέγανδρο:
✔ Τηλ.: 22860 41540
● Ιατρεία στη Φολέγανδρο:
✔ Τηλ.: 22860 41222


Επίσης άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη Φολέγανδρο είναι:

● Η Φολέγανδρος δεν διαθέτει αεροδρόμιο.
● Στη Φολέγανδρο δεν υπάρχει τράπεζα.
● Οι οικονομικές συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ταχυδρομείου και Α.Τ.Μ.


• από τη Χώρα στη Φολέγανδρο
Στην πλατεία της Χώρας στη Φολέγανδρο Η πλατεία στην γραφική Χώρα της Φολεγάνδρου, κάτω έξω απ' το Κάστρο


Τι να προσέξεις για τις διακοπές σου στη Φολέγανδρο:

● Αν ονειρεύεσαι τη Φολέγανδρο ως το νησί που θα κλείσεις για διακοπές και θα ζήσεις ξέφρενες καλοκαιρινές νύχτες με την παρέα σου, πολύ αλκοόλ, τέρμα μουσική και ωραία μωρά, άλλαξε πλευρό.
Τουλάχιστον ίσως κοιμηθείς καλύτερα.
Σίγουρα έχεις κάνει εντελώς λάθος υπολογισμό κι αν δεν θες να αλλάξεις τον σκοπό, εκτός από πλευρό, σκέψου να αλλάξεις και προορισμό διακοπών.

Η γραφική κατά τ' άλλα Φολέγανδρος ✔ ✔ ενδεικνύεται κυρίως για ήρεμες διακοπές, οικογενειακές, ακόμα και για διακοπές με φίλο ή φίλη αλλά με τελικό σκοπό την ηρεμία και την ξεκούραση.
✔ Ενδεικνύεται επίσης για διακοπές ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ζευγαριών.
Γιατί αν δεν είσαι ερωτευμένος, πώς θα αξιοποιήσεις σωστά τον χρόνο σου σε αυτό το ρομαντικό νησί;

● Στις παραλίες που διαθέτει η Φολέγανδρος (δες τις καλύτερες παραλίες στη Φολέγανδρο → ΕΔΩ ←) τα νερά δεν βαθαίνουν ιδιαιτέρως απότομα ενώ στις πιο γνωστές από αυτές η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη οδικώς ή με τουριστικό καραβάκι (και το σχετικό κόμιστρο).

● Από φαγητό - εκτός από τις κλασικές γκουρμέ αυλές και τα ιταλικά εστιατόρια, τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει κοντά στις κεντρικές πλατείες της Χώρας της Φολεγάνδρου κι αρκετά σουβλατζίδικα ή άλλα μαγαζιά με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, γεγονός που αν δεν έχεις φοβερές απαιτήσεις από το φαγητό, σου ρίχνουν το ημερήσιο κόστος διακοπών συνολικά σε πιο οικονομικό επίπεδο.• από τη Χώρα στη Φολέγανδρο
Διακοπές στη Φολέγανδρο Διακοπές στη Φολέγανδρο


ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

● Τα πάντα είναι σχετικά αλλά ✔ γενικά μη νομίσεις ότι η Φολέγανδρος είναι κι αντικειμενικά φθηνή.
Ίσα - ίσα μάλλον θεωρείται ακριβή - για το οικονομικό budget του μέσου Έλληνα, με τιμές μέχρι και αρκετά ανεβασμένες, τόσο σε διαμονή όσο και σε φαγητό (εκτός κι αν θες να τρως μόνο σουβλάκια), ποτό, ακτοπλοϊκά και λοιπές μεταφορές και γενικά όπου δεν θα χρειαζόταν να είναι, αν υπήρχε ένα πιο οργανωμένο οικονομικό σχέδιο από το συγκεκριμένο (όπως και από κάθε άλλο ελληνικό νησί) για να κρατήσει περισσότερο τουρισμό.

Στον αντίποδα το συγκεκριμένο νησί διαθέτει άρτιες υποδομές αλλά (δυστυχώς ακόμα) μέτρια τουριστική εξυπηρέτηση και παιδεία (Σκοτώστε με Φολεγανδριώτες ή Φολεγανδρίτες και Φολεγανδρίτισσες αλλά μάλλον το γνωρίζετε και οι ίδιοι, άλλο αν δεν το παραδέχεστε πολύ γιατί ποιος δεν αγαπάει - και για τον ίδιο λόγο - δεν εθελοτυφλεί όταν πρόκειται για το «δικό του» νησί;).
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ;


✔ Δοκιμασμένες προτάσεις:


● ✔ Να περιπλανηθείς στην πανέμορφη και εξαιρετικά γραφική της Χώρα που βρίσκεται χτισμένη ψηλά - σαν αετοφωλιά.
Οι όμορφες κεντρικές πλατείες και τα στενά γραφικά σοκάκια, μέρα ή νύχτα, σίγουρα θα σε μαγέψουν.

● ✔ Να χαθείς στα δρομάκια του Κάστρου - το οποίο δεν βρίσκεται σε κάποιο πιο υπερυψωμένο σημείο από αυτό της χώρας αλλά ακριβώς δίπλα στην πλατεία Πούντας και φυσικά στο ίδιο επίπεδο.
Πολύ καλή ιδέα/πρόταση είναι να φωτογραφηθείς κι εκεί γιατί δεν βλέπεις πάντα πολύ κόσμο, είναι πολύ όμορφα και σου προσφέρει αρκετά ιδανικά σημεία.

● ✔ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ της Φολεγάνδρου αξίζει τόσο γιατί αποτελεί τόπο συνάντησης και διοργάνωσης διάφορων ανοικτών θερινών παραδοσιακών εκδηλώσεων όσο για το πανέμορφο ηλιοβασίλεμά της και τη θέα της στο Αιγαίο το οποίο και σου προτείνω να μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις - έστω και μία φορά κατά τη διάρκεια των διακοπών σου στο νησί - γιατί είναι γεμάτο από θετική ενέργεια και την ιδιαίτερη αύρα που διαθέτει το σημείο εκεί.


• από το ηλιοβασίλεμα στη Χώρα
Δύση Φολέγανδρος Ηλιοβασίλεμα στη Φολέγανδρο

 

● ✔ Η ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ η οποία είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου βρίσκεται 15 περίπου λεπτά περπάτημα απόσταση από την πλατεία της Πούντας στο κέντρο της Χώρας της Φολεγάνδρου, χτισμένη πάνω σε έναν βράχο.

Από το προαύλιο της χώρο θα απολαύσεις μία από τις καλύτερες θέες στη Φολέγανδρο προς το Αιγαίο, τη Χώρα, την Άνω Μεριά και το ηλιοβασίλεμα.
Επίσης αν βρεθείς στη Φολέγανδρο για τις διακοπές του Πάσχα (και ειδικότερα την Μεγάλη Εβδομάδα), σύμφωνα με το παλιό φολεγανδρίτικο έθιμο, θα δεις να γίνεται η περιφορά της εικόνας της Παναγίας σε όλα τα σπίτια του νησιού.

 

• Η Παναγία στη Χώρα
Μοναστήρι Παναγίας στη Φολέγανδρο Διακοπές στη Φολέγανδρο

 

● ✔ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ δοκίμασε τα Ματσάτα, τα γνωστά ντόπια χειροποίητα κατσαρά ζυμαρικά τα οποία συνοδεύουν διάφορα πιάτα όπως τον παραδοσιακό κοκκινιστό κόκκορα κι αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερα τοπικά προϊόντα ή φαγητά, αξίζει το μέλι, το Σουρωτό τυρί (λευκό και μαλακό) με το οποίο φτιάχνεται η τοπική τυρόπιτα Καλασούνα, το δικό τους σκληρό τυρί που χρησιμοποιούν στα μακαρόνια, το ντόπιο παστέλι και η τοπική πίτα της Φολεγάνδρου, η Καρπουζένια (με καρπούζι, μέλι και σουσάμι).

 

Βράδυ για ποτό στη Φολέγανδρο:


Για ποτό το βράδυ μετράει πολύ:

● ✔ Η ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΗ ΑΣΤΑΡΤΗ το γνωστό καφέ-μπαρ στη κεντρική πλατεία της Χώρας της Φολεγάνδρου, όπου κόσμος στέκεται όρθιος μέχρι και στο απέναντι πεζούλι της εκκλησίας, πίνοντας κυρίως ρακόμελο ή ούζο υπό τον ήχο κυρίως έντεχνης λαϊκής μουσικής (Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας, Μποφίλιου, Χαρούλης, Παπάζογλου κ.ά.).

Διαφορετική επιλογή είναι το κοκτέιλ-μπαρ:

● ✔ BEEZ με ιδιαίτερα επιλεκτικά (ξένα κυρίως) μουσικά vibes και περισσότερες επιλογές σε κοκτέιλ.
Ωστόσο οι τιμές των κοκτέιλ από 9 ευρώ έως και 12+ θα τις χαρακτήριζα μέτριες προς ακριβές και ίσως ανεβασμένες σαν να πίνεις ποτό σε κάποιο γνωστό μαγαζί της Αθήνας.


• για ποτό στη Φολέγανδρο
Βράδυ για ποτό στη Φολέγανδρο Διακοπές στη ΦολέγανδροΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ:


Από παραλίες η Φολέγανδρος καθώς είναι αρκετά βραχώδης, δεν διαθέτει και τόσες πολλές, σε αναλογία πάντα με άλλα Κυκλαδίτικα νησιά και με βάση το μέγεθός της.

Παρακάτω σου έχω μερικές προτάσεις για το πού μπορείς να κάνεις μπάνιο αλλά αν θες ακόμα περισσότερα για τις παραλίες στη Φολέγανδρο δες → ΕΔΩ ←● ✔ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΚΑΛΗ (είτε με μονοπάτι από τη Χώρα και μέσο χρόνο πεζοπορίας τα 45 λεπτά ή με τα τοπικά λεωφορεία ή το δικό σου Ι.Χ.)
Δεν είναι μεγάλη παραλία γι' αυτό και αναλόγως την εποχή και την ώρα μπορεί να την βρεις γεμάτη και διαθέτει κρυστάλλινα καθαρά νερά αλλά με μεγάλες πέτρες κυρίως στο βυθό της.

Περιμετρικά της παραλίας θα βρεις καφέ και εστιατόρια - ταβέρνες για να εξυπηρετηθείς όσο θα είσαι εκεί.

Η παραλία Αγκάλη δεν είναι οργανωμένη, η άμμος είναι χοντρή και λευκή - όταν δεν έχει πέτρες - φέρε ομπρέλα αν καίγεσαι, καπέλο και οπωσδήποτε πολύ καλό αντηλιακό.

Περισσότερα για την παραλία Αγκάλη στη Φολέγανδρο → ΕΔΩ ←

• Η παραλία Αγκάλη
Παραλία Αγκάλη Φολέγανδρος Διακοπές στη Φολέγανδρο

● ✔ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΗΣ (η παραλία δίπλα στο λιμάνι της Φολεγάνδρου) αν και διαθέτει κάποιους ίσκιους από δένδρα (αν τους προλάβεις εγκαίρως) δεν είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, έχει μόνο ένα προστατευτικό για να κάνουν μπάνιο μικρά παιδιά και δεν βαθαίνει απότομα.

Συγκεντρώνει μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους καθώς και οικογένειες με παιδιά.
Αν δεν ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες, δεν νομίζω ότι σαν παραλία θα σε ενθουσιάσει ιδιαίτερα.

Αρκετά καφέ, μπαρ και μικρά εστιατόρια ή ταβέρνες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία.


Αν βρεθείς όμως στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, προτίμησε την παραλία που βρίσκεται ακριβώς στην πίσω πλευρά από αυτό και είναι:

● ✔ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΔΙΑ η οποία διαθέτει καθαρά, κρυστάλλινα νερά, δεν βαθαίνει ιδιαίτερα απότομα και χρειάζεται να κατέβεις λίγα σκαλιά για να την προσεγγίσεις.

Επίσης ούτε αυτή η παραλία της Φολεγάνδρου είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες ή ομπρέλες και δεν διαθέτει κάποιο μπαρ πάνω στη θάλασσα, γι' αυτό έχε μαζί σου αν ξέρεις ότι θα χρειαστείς ομπρέλα, καπέλο, νερό και φυσικά ένα καλό αντιηλιακό.

Περισσότερα για την παραλία Βάρδια στη Φολέγανδρο → ΕΔΩ ←


Τέλος από παραλίες της Φολεγάνδρου, προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκεφτείς την:


● ✔ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΓΟ - αν δεν φυσάει τη μέρα της επίσκεψής σου από εκείνη την μεριά του νησιού.

Η παραλία Κάτεργο είναι προσβάσιμη με καραβάκια από το λιμάνι της Φολεγάνδρου (τον Καραβοστάση) ή με τα πόδια από ένα μικρό μονοπάτι που ξεκινάει από το Λιβάδι (γύρω στα 30΄ περπάτημα αλλά το μονοπάτι αυτό θέλει προσοχή).

Τα καραβάκια για το Κάτεργο κοστίζουν για να σε πάνε και να σε φέρουν στην παραλία (προσοχή κρατείστε την απόδειξη μεταφοράς σας μέχρι να επιστρέψετε στο λιμάνι) 9 ευρώ το άτομο (ναι, είναι κι αυτά σχετικά ακριβά όπως δυστυχώς πολλά άλλα πράγματα ή τουριστικές υπηρεσίες της Φολεγάνδρου).

Η παραλία Κάτεργο - τονίζω και πάλι:
Αν δεν φυσάει από εκείνη την μεριά είναι πραγματική απόλαυση, με πεντακάθαρα νερά, λευκή άμμο, βαθαίνει κανονικά αλλά δεν διαθέτει πουθενά σκιά και φρόντισε να έχεις προμηθευτεί από πριν νερό, καφέ, φαγητό ή ομπρέλα για τον ήλιο γιατί εκεί φυσικά δεν θα βρεις.

Για εμένα πάντως αυτή είναι αναμφισβήτητα η ομορφότερη παραλία της Φολεγάνδρου που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ.

Περισσότερα για την παραλία Κάτεργο στη Φολέγανδρο → ΕΔΩ ←

• Η παραλία Κάτεργο
Παραλία Κάτεργο Φολέγανδρος Διακοπές στη Φολέγανδρο

• ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Αν σου άρεσε αυτό το ταξιδιωτικό άρθρο και θες να βλέπεις συχνότερα νέα κι ενημερώσεις μας γύρω από τη μόδα και το στυλ, το φαγητό, τη διατροφή, την ομορφιά και φυσικά τα ταξίδια (σε Ελλάδα και εξωτερικό) - μη ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στις ενημερώσεις μας και να ακολουθήσεις τη Λίλη (Lily) στα social media.


♡ Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας!
💋 Φιλιά από το όμορφο νησί της Φολεγάνδρου!


Love Always
Lily (WasHere)
Η Φολέγανδρος στο χάρτη:


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

στη Χώρα
στη Φολέγανδρο:


Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα • Διακοπές Φολέγανδρος
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Κάστρο Χώρας στη Φολέγανδρο
Κάστρο Χώρα Φολέγανδρος Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Κάστρο Χώρας στη Φολέγανδρο
Κάστρο Χώρας στη Φολέγανδρο Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπές
• Χώρα Φολέγανδρος
Διακοπές στη Φολέγανδρο: Η Χώρα Φολεγάνδρου Χώρα Φολέγανδρος διακοπέςΈχεις άποψη;
Θες να συμμετέχεις
με τη δική σου κριτική;Στείλε μας τη γνώμη σου

wE-mail
✒ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ:

Αν δεν αναζητάς διακοπές γεμάτες ξέφρενη διασκέδαση, αν θες διακοπές πιο χαλαρές με το έτερον ήμισυ ή οικογενειακές διακοπές με παιδιά κι έχεις σχετική οικονομική ευχέρεια, τουλάχιστον για τα ακριβά ακτοπλοϊκά, η Φολέγανδρος είναι ένα νησί που θα σε σίγουρα θα σε γοητεύσει.ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
φωτογραφίες
από τις διακοπές σας στη ΦΟΛΈΓΑΝΔΡΟ:Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie (@s0phieramaekers) στις


Οικονομικές διακοπές Ελλάδα


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Deligianni (@mariadelig) στις


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Freedman (@atasteoftravel) στις


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nisrinez (@nisrinez) στις


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EeVe (@crazyindiangreeks) στις

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ
| σε τίτλους |

για γρήγορη ανάγνωση •

Φολέγανδρος: Πληροφορίες για διακοπές στη Φολέγανδρο
Φολέγανδρος: Πληροφορίες για δωμάτια και ξενοδοχεία
Φολέγανδρος - Χώρα: Ηλιοβασίλεμα από την πλατεία Πούντας
Φολέγανδρος - Παραλίες: Φωτογραφίες από την παραλία Αγκάλη
Φολέγανδρος - Παραλίες: Φωτογραφίες από την παραλία Βάρδια
Φολέγανδρος - Παραλίες: Φωτογραφίες από την παραλία Κάτεργο
Φολέγανδρος: Όλες οι μικρές και οι μεγάλες παραλίες στη Φολέγανδρο


more

για τη Φολέγανδρο:Hotels

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ

Διαμονή στη Φολέγανδρο - Ξενοδοχεία, Δωμάτια, ΤιμέςΠληροφορίες διαμονής στη Φολέγανδρο και τιμές more

Beach
please

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλίες για μπάνιο στη ΦολέγανδροΟι καλύτερες παραλίες για μπάνιο στη Φολέγανδρο more

ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΔΙΑ

Βάρδια παραλία ΦολέγανδροςΗ παραλία Βάρδια κοντά στο λιμάνι του Καραβοστάση, για όσους ξέρουν more

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΓΟ

Κάτεργο παραλία ΦολέγανδροςΗ παραλία Κάτεργο, η ωραιότερη παραλία στη Φολέγανδρο more

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΚΑΛΗ

Παραλία Αγκάλη ΦολέγανδροςΗ πιο γνωστή παραλία στη Φολέγανδρο more

To Do

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Ηλιοβασίλεμα στην πλατεία Πούντας στη ΦολέγανδροΗλιοβασίλεμα στην πλατεία Πούντας: Νιώσε τα αυθεντικά vibes στο νησί more

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Η Χώρα στη ΦολέγανδροΝυχτερινή φωτογραφική βόλτα στη Χώρα της Φολεγάνδρου more

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ

Διακοπές στη ΦολέγανδροΓια ποιους λόγους να προτιμήσεις τη Φολέγανδρο για διακοπές από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων more


more popular

• Δημοφιλή Θέματα •

Tags: Φολέγανδρος διακοπές

Eνδιαφέροντα θέματα:
Tag: Διακοπές Φολέγανδρος

Ακολούθησέ με στα social media:Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr