Ομορφιά: Πρόσωπο • MakeUp Delia

Travel destinations as seen in

GR | EN

Delia makeup
(Review • Προσωπική κριτική)

Luxury look • Lift + smooth:


✍️ Όπως ίσως θα έχεις διαβάσει νωρίτερα σε άλλες μου δημοσιεύσεις, η Delia είναι μια εταιρεία καλλυντικών η οποία αν και έχει οικονομικά προϊόντα, κάποια από αυτά δεν τα λες φτηνά, με την έννοια ότι έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα από την χαμηλή τιμή τους.

Κατά τη γνώμη μου θέλει ακόμα κάποιες καλύτερες προσπάθειες στα προϊόντα της για να μην έχει ποιοτικές διαφορές π.χ. όπως αυτές που εντόπισα στα δύο primer της το makeup-primer green για τις κοκκινίλες και το makeup-primer pink για λάμψη στο δέρμα και στο μακιγιάζ.

Τι λέει όμως αυτό το Luxury Look Lift and Smooth foundation της Delia;

Είναι ένα ποιοτικό προϊόν μακιγιάζ σε χαμηλή τιμή ή όχι;
Τα αποτελέσματα της κριτικής δεν στηρίζονται σε κάποια διαφημιστική ενέργεια αλλά στην προσωπική μου δοκιμή με το προϊόν και τελικά στην συνολική μου εμπειρία από αυτό.
Lily's beauty tips | your reviews

Δοκιμή μέικαπ Foundation make up Eφαρμογή του foundation
Delia foundation Luxury Look Lift And Smooth Delia foundationLily's tips:


◉ Delia foundation Luxury Look Lift and Smooth:

Γενικά απογοητεύτηκα από το συγκεκριμένο προϊόν. Για την χαμηλή τιμή του (5 ευρώ τα 30ml) οι περισσότεροι από εμάς που θα το αγοράσουμε δεν θα πάθουμε μεγάλη οικονομική ζημιά αλλά ειλικρινά - προσωπικά - πιστεύω είναι πεταμένα λεφτά.

Πήγαινε για ένα καφέ με το πεντάευρω, πάρε ένα σάντουιτς να φας, δώσε το σε ένα άστεγο - όλα τα προηγούμενα μπορούν να είναι χρήσιμα και για κάποιους ωφέλιμα, όχι όμως και το να αγοράσεις το συγκεκριμένο μέικαπ με αυτά τα λεφτά.

Γιατί;

Προτιμώ όταν δοκιμάζω ένα μέικαπ για πρώτη φορά και για να δω την ποιότητά του και τα αποτελέσματα στο δέρμα μου να παίρνω πάντα την πιο σκούρα απόχρωση που δίνει αποτέλεσμα ελαφρώς μαυρισμένου δέρματος.
Έτσι φαίνεται καλύτερα η υφή του, το αν κάνει μπαλώματα στο πρόσωπο και πόσο πλησιάζει το μαυρισμένο χρώμα που υπόσχεται.

Το συγκεκριμένο προϊόν, αν και δεν φαινόταν τόσο στην δοκιμή στο χέρι, στην εφαρμογή του στο πρόσωπο πορτοκαλίζει αρκετά (πρόσεξε στην 1η φωτογραφία από κάτω την πορτοκαλί απόχρωση στο μέτωπο και στη 2η φωτογραφία την απόχρωση σε όλο το πρόσωπο).Μέικαπ Foundation make up Κοίτα την υφή στο μέτωπο σε σχέση με τα ζυγωματικά
Μέικαπ Foundation make up Με πολύ καλά ενυδατωμένο δέρμα φτιάχνει η υφή


◉ Περισσότερα:

Επίσης, όπως θα είδες στο μέτωπο μου στη φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από πιο κοντά, η εφαρμογή του μέικ απ μου δημιούργησε κάποιο ερεθισμό στο πρόσωπο, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει όχι smooth όπως υπόσχεται, ούτε lift αλλά σαν να έχει πολλά μικρά και άχρωμα σπυριά.

Και για να βγάλω αυτό το συμπέρασμα δοκίμασα το μέικαπ πάνω από μία φορά για να βεβαιωθώ ότι δεν ευθύνεται κάποιο άλλο προϊόν ή κάποιο άλλο δικό μου δερματικό πρόβλημα.

Μόλις ξεβάφτηκα και μόνο αφού είχα αφαιρέσει καλά το μακιγιάζ και το δέρμα μου ηρέμησε, επέστρεψε η επιδερμίδα μου στην συνηθισμένη της (πιο λεία) υφή.

Στη δεύτερή μου φωτογραφία που φαίνεται η υφή του δέρματος μου καλύτερη - μετά την εφαρμογή του μέικ απ σε όλο το πρόσωπο, είναι πριν μείνει ώρα στο δέρμα μου, βοηθάει επίσης το ότι έχει τραβηχτεί από πιο μακριά και που τα φώτα δεν είναι δυνατά.

Μία (και τελευταία) φορά που δοκίμασα το συγκεκριμένο foundation με το φως της ημέρας, είδα ότι εμφανίζει οπτικά και μικρά "μπαλώματα" στην επιδερμίδα.

Ο μοναδικός τρόπος που βρήκα να σωθεί η συγκεκριμένη κατάσταση είναι να ανακατέψεις το μέικαπ με λίγη ποσότητα πολύ καλής ενυδατικής κρέμας (και πηχτής) πριν το απλώσεις σε επίσης πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, να αποφεύγεις το φως της ημέρας και να φωτογραφίζεσαι φορώντας το από μακριά και με φώτα χαμηλά.

Θες ακόμα περισσότερα;

Εμένα πάντως θα με είχα ήδη πείσει και δεν θα το δοκίμαζα (τουλάχιστον ξανά).
Το πώς αντιδράει το δέρμα - εκτός από την εμφάνιση - είναι σοβαρή υπόθεση παιδιά.

Ωστόσο μπορεί εγώ να είμαι εξαίρεση (στο πώς το δέρμα μου αντιδρά αλλά και στο χρώμα και στα μπαλώματα;) και εάν εσύ θες να το τολμήσεις μετά από όλα αυτά ή εάν το έχεις ήδη δοκιμάσει και διαβάζεις όσα γράφω τώρα, κουνώντας το κεφάλι συγκαταβατικά, στείλε μου κι εσύ τη δική σου γνώμη ή κριτική εδώ - θα χαρώ να ξέρω αν σέρνω πρώτη το χορό.
L♡VE
Lily WasHereLily's beauty tips - LilyWasHere beauty blog Μακιγιάζ και ομορφιά
Lily από LilyWasHere για Μακιγιάζ - Ομορφιά - Μέικαπ make up Lily's beauty tips

Advertising

Έχεις άποψη;
Θες να συμμετέχεις;
Στείλε τη δική σου κριτική:Στείλε μας τη γνώμη σου

wE-mail
Advertising
more lifestyle and beauty

• more stories •Delia Primer Pink - Μακιγιάζ Delia Primer Pink
C. Brinkley: Μυστικά ομορφιάς και νεότητας 5 Tips νεότητας
Delia makeup Primer Pink - Brightening - Μακιγιάζ Delia Primer Pink
Uroda Lift Extreme 40+: Αντιγηραντική κρέμα προσώπου Οικονομική κρέμα
Impala foundation 24/7 Οικονομικό foundation
Avocado η θαυματουργή τροφή Το avocado στη διατροφήmore popular

• Δημοφιλή Θέματα •


•moreMOREmore•Ταξίδια στην Ελλάδα 「• Ταξίδια Ελλάδας •」

Ταξίδια εξωτερικού - Ταξίδι εκτός Ελλάδας 「• Γύρισε τον κόσμο •」
Beauty, Life and Style ❘「• Life✢Style •」❘
e-Shop Ψώνισε έξυπνα ❘「• SHOP •」❘

Follow Lily on social media:


Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr