Travel: First air flights • Ryanair

Travel destinations as seen in

GR | EN
Πετώντας με την Ryanair;
(Πρώτη φορά που ταξιδεύετε με τη Ryanair;
Οδηγός επιβίωσης)

Ryanair • Τι πρέπει να ξέρειςΤα Ναι και τα Όχι που πρέπει να προσέξεις για αυτό το ταξίδι
αν ταξιδεύεις πρώτη φορά με τη Ryanair
✍️ Μπορεί να σας έχουν πει ότι το ταξίδι με τη Ryanair είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος τρόπος να ταξιδέψετε αεροπορικώς και κρύβει κρυφές χρεώσεις ή θα μπορούσατε να έχετε - μέχρι τώρα - την εντύπωση ότι η πτήση με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους είναι απλά ένας αρκετά προσιτός τρόπος για να πετάξετε φθηνά και οικονομικά στον προορισμό σας.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Επειδή για έναν άπειρο ταξιδιώτη ή για κάποιον που επιλέγει να πετάξει για πρώτη φορά ως επιβάτης της Ryanair υπάρχουν μερικά σοβαρά ζητήματα που πρέπει να φροντίσει ΠΡΙΝ φτάσει στο αεροδρόμιο ή μπει στο αεροπλάνο με κατεύθυνση τον προορισμό του.


RYANAIR
| οδηγός τσέπης |

useful phone numbers •


Νέες κρατήσεις/Γενικές ερωτήσεις:
0871 246 0000
(Χρέωση £0.13/το λεπτό από τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και από την χρέωση πρόσβασης της εταιρείας τηλεφωνίας σας)


Flexi Plus: Για αλλαγές πτήσεων Flexi Plus Plus μόνο, παρακαλώ:
(κάντε κλικ εδώ) για να βρείτε τους τηλεφωνικούς αριθμούς που χρειάζεστε, ανάλογα με το από πού καλείτε.


• Επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών:
Γενικά ερωτήματα


Ερωτήματα - πτήσεων:
Αν έχετε παράπονο σχετικά με προϊόντα
που αγοράσατε στο αεροπλάνο, γράψτε στο: Inflight Sales
Ryanair Ltd.
PO Box 11451
Swords
Co. Dublin
IrelandBusiness Plus - Τηλέφωνα επικοινωνίας:
(κάντε κλικ εδώ) εάν καλείτε από την Ισπανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, το Βέλγιο ή τον υπόλοιπο κόσμο.

ΤΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ
ΠΡΙΝ και μετά την κράτηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σας με τη Ryanair


Ταξίδι με αεροπλάνο - Φωτογραφία θέας από το παράθυρο


Lily's tips:


Ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου:

ΚΑΝΕ την online κράτηση εισιτηρίων σου μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ryanair.
Μπορείτε να τη βρείτε εύκολα - κάνοντας κλικ {εδώ}.
Μην εμπιστεύεστε ξένες εφαρμογές για τις ηλεκτρονικές σας κρατήσεις.
Κάντε την κράτηση του ηλεκτρονικού σας αεροπορικού εισιτηρίου απευθείας από τη Ryanair.Κρατήστε τη θέση της επιλογής σας εγκαίρως:

Πληρώστε νωρίτερα (οι επιπλέον χρεώσεις αρχίζουν από € 4 ανά άτομο αν το φροντίσετε εγκαίρως και φτάνουν μέχρι τα 8 ή 9 ευρώ/θέση/άτομο) αν θέλετε να επιλέξετε συγκεκριμένο κάθισμα στην πτήση σας (π.χ. στο παράθυρο ή στο διάδρομο) ή εάν δεν ταξιδεύετε μόνοι σας αλλά με φίλους, συνεργάτες ή την οικογένειά σας και θέλετε να καθίσετε μαζί.

Μην το αποφασίσετε τελευταία στιγμή.
Μπορεί να μη βρείτε θέσεις δίπλα - δίπλα και να χρειαστεί να επιλέξετε ό,τι οι προηγούμενοι πρώτα έχουν απορρίψει.Μόνο μια τσάντα, μια αποσκευή 10 κιλών ή μια μεγαλύτερη βαλίτσα;

Όλοι οι επιβάτες δικαιούνται να φέρουν 1 μικρή προσωπική τσάντα στην καμπίνα, που πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα (40cm x 20cm x 25cm). Για παράδειγμα, τσάντα χειρός, τσάντα για φορητό υπολογιστή και μικρό σακίδιο πλάτης.

Αποφασίστε εγκαίρως για το πόσα πράγματα ή αποσκευές θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας (και εάν πρόκειται να είναι περισσότερες από τη μία δωρεάν μικρή αποσκευή 40X25X20cm που δικαιούστε με την απλή - οικονομική κράτηση θέσης) διαφορετικά ενδέχεται να σας επιβληθούν επιπλέον χρεώσεις αν το αποφασίσετε τελευταία στιγμή.

Μια καλή επιλογή είναι να επιλέξετε το επιπλέον κόστος για τη «Προτεραιότητα & 2 χειραποσκευές» ή Plus/Flexiή για πτήση ανταπόκρισης,  η οποία περιλαμβάνει εκτός από τη χειραποσκευή και μια επιπλέον αποσκευή 10 κιλών (η οποία πρέπει να χωράει στους μετρητές αποσκευών - Να μην υπερβαίνει τα 10 κιλά και τις διαστάσεις 55cm x 40cm x 20cm) την οποία μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο (με επιπλέον κόστος στην τιμή του εισιτηρίου μεταξύ 6€/£ και 12€/£ το άτομο).

Η (θλιβερή ή όχι) αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι που εργάζονται για τη Ryanair - εκτός από εκείνους που βρίσκονται στο γραφείο εισιτηρίων - ελέγχουν σπάνια τις τσάντες που μεταφέρετε μαζί σας μέσα στο αεροπλάνο ή αν έχετε πληρώσει τα επιπλέον τέλη που θα σας αντιστοιχούσαν γι' αυτές (απλά λέω).Το check-in του ηλεκτρονικού εισιτηρίου πριν από το αεροδρόμιο:

ΚΑΝΤΕ το check-in του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σας στο ίντερνετ τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης του αεροπλάνου σας και ιδανικά τυπώστε το ή αποθηκεύστε το QR code.
Διαφορετικά αν αφήσετε στον υπάλληλο της Ryanair να σας κάνει ο ίδιος το τσεκ ιν, δυστυχώς θα πληρώσετε επιπλέον + 55 € / άτομο (τα μαλλιά της κεφαλής σας δηλαδή) για την «εξυπηρέτηση».

Τέλος αν πάλι κάνετε ηλεκτρονικά - εσείς οι ίδιοι - το check in του εισιτηρίου σας ενώ έχετε 2 ώρες ή λιγότερο από την πτήση, θα ξαναπληρώσετε το ίδιο επιπλέον (εξωφρενικό) ποσό των 55 ευρώ/άτομο.

Συνεπώς ηλεκτρονικό τσεκ ιν κάνετε μόνοι σας, τουλάχιστον 2+ ώρες πριν την πτήση σας αν δεν θέλετε να έχουμε (οικονομικά) δράματα.Φαγητό και ροφήματα στο αεροπλάνο:

Θυμήσου ότι ότι ενώ είστε στον αέρα - η πολιτική της Ryanair είναι να μην σας προσφέρει ούτε νερό δωρεάν, οπότε αν νομίζετε ότι θα διψάσετε ή θα πεινάσετε στην πτήση σας, φροντίστε να πάρετε ΑΠΟ ΠΡΙΝ μαζί σας κάτι για φαγητό (συσκευασμένο και κλειστό αν το πάρετε εκτός αεροδρομίου) ή για να πιείτε όσο ταξιδεύετε.
Μέσα στο αεροπλάνο θα πληρώσετε πολύ πιο ακριβά οτιδήποτε αγοράσετε για αυτό τον σκοπό.
Δείτε εδώ τις τιμές καταλόγου της Ryanair.
Vegan και ζεστά γεύματα είναι διαθέσιμα αν κάνετε προ-παραγγελία μέσω της εφαρμογής της αεροπορικής εταιρείας.Αγοράζοντας πράγματα στο αεροπλάνο:

Να αγοράσετε το αγαπημένο σας άρωμα αν το βρείτε με κάποια καλή έκπτωση, κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.
Οι αεροσυνοδοί της Ryanair - κατά τη διάρκεια της πτήσης - εργάζονται επίσης και ως πωλητές, οι οποίοι πωλούν οτιδήποτε επιθυμεί η εταιρεία τους και είναι αλήθεια ότι αρκετές φορές θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε καλλυντικά και άλλα αφορολόγητα προϊόντα.
Ελέγξτε εδώ τις τιμές και τις προσφορές από τον πιο πρόσφατο κατάλογο των προϊόντων της.Τα αεροπλάνα της Ryanair:

Θυμήσου ότι οι πτήσεις της Ryanair Ryanair πραγματοποιούνται μόνο με αεροσκάφη Boeing 737-800.
Αυτός ο αεροδυναμικός στόλος βοηθά την εταιρεία να έχει χαμηλό κόστος.
Ωστόσο στα Boeing 737-800 ο χώρος μεταξύ του καθίσματος σας και του μπροστινού καθίσματος δεν είναι πάντα μεγάλος (εκτός κι αν τον πληρώσετε ειδικά) γεγονός που καθιστά την πτήση σας, όχι και τόσο άνετη.

Αν δεν σας αρέσει αυτό το μοντέλο αεροπλάνου Boeing, δεν θα πρέπει ποτέ να κλείσετε πτήσεις με την Ryanair.

Οι πύλες ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ της αεροπορικής εταιρείας Ryanair είναι θα βρίσκονται πάντα σε κάποιο μακρινό σημείο του αεροδρομίου, οπότε φροντίστε να έχετε υπολογίσει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας, ώστε να φτάσετε εγκαίρως στην πύλη την ώρα της επιβίβασης.

Τέλος - η εταιρεία (για να εξοικονομήσει χρήματα) δεν θα χρησιμοποιήσει ειδικά λεωφορεία - ούτε φυσούνα, για να σας μεταφέρει στο εσωτερικό του αεροδρομίου, μόλις φτάστε στον προορισμό σας.
Θα πρέπει να κατεβείτε τις σκάλες του αεροπλάνου και να περπατήσετε έως την είσοδο του αεροδρομίου με τα πράγματα που θα έχτε στην καμπίνα, μετά την άφιξή σας στον προορισμό σας.

Ξενοδοχεία και Δωμάτια
με προσφορές διαμονής

Οικονομική διαμονή με online κρατήσεις

Αν σας αρέσουν τα νέα και οι ενημερώσεις μας γύρω από τη μόδα και το στυλ, το φαγητό, τη διατροφή, την ομορφιά και φυσικά τα ταξίδια (σε Ελλάδα και εξωτερικό) - μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις ενημερώσεις μας και να μας ακολουθήσετε στα social media.

💋 Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας!Ταξίδι με αεροπλάνο - Θέα από το παράθυρο

Advertising


Έχεις άποψη;
Θες να συμμετέχεις
Στείλε τη δική σου κριτική:Στείλε μας τη γνώμη σου

wE-mail


more lifestyle and beauty

• Διακοπές Κυκλάδες •Μήλος

Πληροφορίες για διακοπές στη ΜήλοΠληροφορίες για διακοπές στη Μήλο more


Κίμωλος

Καλοκαιρινές διακοπές στην ΚίμωλοΔιακοπές στην Κίμωλο more

Πάρος

Καλοκαιρινές διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί της ΠάρουΚαλοκαιρινές διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου more


Νάξος

Καλοκαιρινές διακοπές στη ΝάξοΔιακοπές στην όμορφη Νάξο more

Φολέγανδρος

Η Φολέγανδρος και οι παραλίες τηςΗ Φολέγανδρος και οι παραλίες της more


Κουφονήσια

Καλοκαιρινές διακοπές στα ΚουφονήσιαΓνώρισε τα Κουφονήσια more
more popular

• Δημοφιλή Θέματα •

Tags: Λευκάδα Πευκούλια

Eνδιαφέροντα θέματα:Ταξίδια στην Ελλάδα 「• Ταξίδια Ελλάδας •」

Ταξίδια εξωτερικού - Ταξίδι εκτός Ελλάδας 「• Γύρισε τον κόσμο •」
Beauty, Life and Style ❘「• Life✢Style •」❘
e-Shop Ψώνισε έξυπνα ❘「• SHOP •」❘

Ακολούθησέ με στα social media:Facebook LilyWasHere.gr

Instagram LilyWasHere.gr

YouTube LilyWasHere.gr

Twitter LilyWasHere.gr